Hvordan En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling

50 %
50 %
Information about Hvordan En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling
Design

Published on March 12, 2014

Author: sheikhswapon

Source: slideshare.net

Description

En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling. En overfladebehandling hvor trægulvet får en smuk og slidstærk overflade.

Hvordan En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling Created BY: Sheikh Swapon SEO Consultant alfagulvservice.dk

Sådan afslibes et trægulv Såfremt dit trægulv er skadet og slidt, så er det måske tid til en afslibning. Følg med her og læs hvordan du gør. Hvordan du tjekker om dit gulv overhovedet kan afslibes samt hvilke gulvslibemaskiner der skal anvendes.

Hvordan forberedes afslibningen? Den største udfordring ved at få afslebet sine trægulve er ofte, at møbler, interiør og tæpper skal fjernes. Det er vigtigt at alle gulvflader er ryddede for møbler så afslibningen kan finde sted.

Hvordan forberedes afslibningen? I boliger hvor der er møbler, kan det ofte være svært at finde plads til sine møbler. Og derfor er den eneste løsning at opdele gulvarbejdet over flere omgange.

Hvor meget støver det? Med de nye gulvslibemaskiner som anvendes nu om dage kommer der meget lidt støv. Jeg vil næsten sige, at der ikke kommer mere støv end hvis en hvilken som helst anden type håndværker er inde for at lave noget.

Hvor meget støver det? Meget kraftige og effektive sugere fjerner langt det meste støv, og der kommer kun en meget ringe mængde luftbåren støv.

Hvornår trænger gulvet til en ny overflade? Som udgangspunkt kan man se når gulvet er slidt. Der vil forekomme slitage spor på steder hvor gulvet bliver brugt mest, ofte på gangflader, ved spiseborde og indganspartier. Intuitionen svigter aldrig og det er altid en god idé at være på forkant med en ny gulvafslibning………

Hvornår trænger gulvet til en ny overflade? for så er processen ikke så hård og ofte noget billigere end hvis man får gjort noget når det er for sent. Er træets overflade hakket og ridset og lakken slidt igennem - så er det nødvendigt med en overfladeslibning og ny gulvbehandling uanset gulvtype og træsort.

Muligheder med gulvbehandling? En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling. En overfladebehandling hvor trægulvet får en smuk og slidstærk overflade. Der findes mange muligheder for at få et trægulv lige efter sine ønsker, så kontakt din gulvmand for inspiration og information om muligheder.

Muligheder med gulvbehandling? • Som standard gulvbehandling findes der følgende: • Olie • Lak • Voks • Sæbe • Lud • Hvid olie • Hvid lak • Hvid lud

Muligheder med gulvbehandling? Endvidere er der mulighed for at indfarve træet med en farve som matcher dine ønsker. Her anvendes som regel en bejse som findes i en række nuancer. Alle gulvbehandlinger har deres fordele og ulemper, og hvilken behandling du vælger er i høj grad et spørgsmål om smag og hvad du synes er pænt. Men det er rart at være fritstillet med hensyn til overflade, for det gør det hele lidt mere spændende.

Kan trægulvet tåle en afslibning? Men før processen kommer for godt i gang, så er det vigtig at tjekke gulvets beskaffenhed. Hvilken gulvtype er det? Plankegulv, parketgulv eller lamel gulv? Hvor meget finer tykkelse er der? Og hvor langt er der ned til fer og not? Hvordan er undergulvet og fastgørelsen af gulvet? Og hvordan er træet?

Kan trægulvet tåle en afslibning? Alle spørgsmål som kun en gulvmand kan svare på og som kræver et trænet øje. Og derfor kan vi ikke tilråde gør-det-selv arbejde uden hjælp fra en professionel fagmand. I modsat fald kan en gør-det-selv afslibning gå grueligt galt.

Hvorfor ikke Kontakt ! Adresse: Sadelmagerporten 4-511, DK-2650 Hvidovre, Denmark John Petersen: +45 30960300 www. alfagulvservice.dk

Add a comment

Related presentations

My Music Magazine Pitch

My Music Magazine Pitch

October 30, 2014

music mag pitch

Questionaire charts

Questionaire charts

November 4, 2014

bk

Final research

Final research

November 5, 2014

final research

Cersaie 2014

Cersaie 2014

October 30, 2014

allestimento in cartone per il Cersaie 2014 alberi in cartone scultura in cartone

Quarta turma do workshop de Infografia, ministrado por Beatriz Blanco e Marcos Sin...

Related pages

Gulvafslibning - Du får billig gulvafslibning priser i ...

Gulvafslibning er måden hvorpå man forbereder en gulvbehandling. Hvordan ... på træet. Gulvsliberen har en valse ... en gulvafslibning ...
Read more

Funksjonskontrakter for dekkevedlikehold - hvordan ...

Hvordan En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling En gulvafslibning forbereder træet for en gulvbehandling.
Read more

Trægulve - Billig gulvafslibning priser i København ...

Se mere om,hvordan en slibning af dit ... og billig gulvafslibning i ... af hvorledes du forbereder slibning af trægulve og hvordan du ...
Read more

www.hvtv.dk

... hvtv.dk/video/4003603/hvordan-forbereder-man-en http://www.hvtv ... er en gulvbehandling, ... tåle en gulvafslibning.
Read more

Fakta | 4M Gulvservice

... er det tid til en afslibning. Læs her, hvordan du ... Hvordan forbereder du ... skal du som regel slibe på langs ad træet, ...
Read more