harta & guida turistike Albania 2013 - Vektor

50 %
50 %
Information about harta & guida turistike Albania 2013 - Vektor
Travel

Published on February 10, 2014

Author: hoteleritourismalbania

Source: slideshare.net

rrëfyesi Jua Udhë j harta & guida turistike Kompania Shtëpia botuese «Vektor» nisi veprimtarinë e saj në Shqipëri, në vitin 2013. Orientohet në fushën e hartografisë territoriale me botimin e hartave rrugore dhe guidave turistike. Qëllimi i shtëpisë botuese «Vektor» është që të nxjerrë harta si dhe guida të cilësisë të lartë dhe të specializuara, për çdo lloj nevoje dhe aktiviteti, duke mbuluar gradualisht hendekun e madh në tregun shqiptar në këtë sektor. Një grup njerëzish me përvojë dhe të kualifikuar kanë vënë së bashku njohuritë dhe kanë kombinuar aftësitë e tyre për të krijuar harta dhe guida me saktësi, cilësi dhe besueshmëri të lartë. Shtëpia botuese «Vektor» ka investuar shumë tek partnerët që ka zgjedhur për kërkimin, mbledhjen e të dhënave, si dhe krijimin e hartave dhe guidave të saj. Me kriter primar të njohurive, përvojës dhe ekspertizës, shtëpia botuese «Vektor» ka në personelin e saj një numër të asyeshëm bashkëpunëtorësh që veprojnë me rezultate pozitive në krijimin e një serie të plotë produktesh të vlefshme. Faktori njerëzor është një nga pjesët kryesore përbërëse të prodhimit të hartave dhe guidave. Megjithatë, në kohën e sotshme teknologjia është një armë e fuqishme në duart e hartografëve dhe studiuesve modern. Krijimi i një harte si dhe një guide (udhëzuesi) është një proçes i gjatë dhe i mundimshëm, për të cilën midis të tjerash duhen mjetet e përshtatshme në mënyrë që rezultati të jetë i vlefshëm dhe praktikë për cilindo përdurues. Për këtë arsye, shtëpia botuese «Vektor» përdor për krijimin e hartave dhe guidave të saj, sisteme GIS, moderne dhe profesionale, por edhe kërkime territoriale nga studiues me përvojë dhe kualifikim të përkryer. Investimi «Vektor» nuk është kufizuar vetëm në “flotën” njerëzore, por ka investuar dhe në pajiset e nevojshme si makina - Jeep, motoçikleta dhe biçikleta, të cilat janë në dispozicion të partnerëve të saj. Flota e shtëpisë botuese «Vektor» vepron në mënyrë përfocuese për kërkuesit e saj që të kryejnë hulumtimet e tyre me saktësi dhe siguri, por gjithashtu të kenë përvojë personale dhe të drejtpërdrejshme të veprimtarisë për të cilën mbledhin dhe regjistrojnë të dhënat. viteve të fundit me më shumë se 5.000 pika shitëse në Greqi, 1.000 në Qipro dhe një numër të madh në Evropë si dhe në pjesën tjetër të botës. Në «Groupin Naka» përkasin Shtëpia Botuese “Orama”, Shtëpia Botuese “Road”, Shtëpia Botuese "InPath", libraritë "Travel Bookstores", kompania e hartave "Stelios Kapranidis", kompania e prodhimit të dokumentarëve turistik "Planet-1", kompania e tabelave orientuese dhe informative "i-Sima" dhe faqja e internetit për blerjen e produkteve dhe shërbimeve me ofertë "Think Social". Si pjesë e zhvillimit të vazhdueshëm, «Groupi Naka» ka përforcuar bashkëpunime me kompani botuese të fuqishme ndërkombëtare siç janë DK Eyewitness Travel, Lonely Planet, Rough Guide, Mair Dumond (Μarco Polo, Falk), Graf Editions, etj Produktet Veprimtaria botuese e shtëpisë botuese «Vektor» nisi duke paraqitur një seri të gjerë të hartave rrugore dhe hiking. Në mënyrë të veçantë, mbulimi i Shqipërisë bëhet me katër (4) harta: dy (2) harta të paloshme me shkallë 1:250.000 dhe 1:350.000 dhe dy (2) harta muri me dimensione 70x100cm dhe 100x140cm. Seria e hartave të Shqipërisë plotësohet me tre (3) harta të Zonave Gjeografike (Shqipëria e Mesme, Jugore dhe Veriore) me shkallë 1:200.000, tridhjetë e gjashtë (36) harta Rrethesh me shkallë nga 1:50.000 deri në 1:150.000 dhe 11 harta Qytetesh me shkallë nga 1:5.000 deri në 1:10.000. Të gjitha hartat janë të informuara, të pajtueshme me GPS dhe përmbajnë informacione të dobishme si muzeume, qendra kulturore, hotele, shkolla, vende turistike dhe historike, etj. Seri të veçantë përfaqësojnë 10 harta Hiking për malet dhe zonat e veçanta të Shqipërisë që përfshijnë përshkrime të hollësishme të shtigjeve për këmbësorët më të mira në çdo rajon. Shtëpisë botuese «Vektor» në bashkëpunim me kompaninë botuese dhe hartografike Marco Polo, e cila ka një reputacion të lartë ndërkombëtar, ka përfshirë në katalogun e saj një seri të plotë me harta shtetesh dhe qytetesh të huaja. Paralelisht, shtëpia botuese «Vektor» ka planifikuar një program të madh prodhimesh të hartave dhe guidave të cilat kanë filluar tashmë të realizohen. Qëllimi i saj është Grupi Shtëpia botuese «Vektor» është anëtare e re e «Groupit që brenda vitin 2013 të ketë krijuar një numër të konNaka». «Groupit Naka» aktivizohet në fushën e botimin siderueshëm hartash dhe guida të domosdoshme për dhe veçanërisht në sektorin e udhëtimit-turistik gjatë 13 çdo lloj nevoje dhe aktiviteti. 1 harta & guida turistike

SHQIPËRIA / ALBANIA Harta e Madhe paraqet pamjen e Shqipërisë me hollësi e analizë të lartë si dhe jep informacione turistike të dobishme. Shkalla : 1:250 000 Dimensionet: 100 x 140 cm e ΗΑRΤΑ E MADH P BIG MA 301 Shqipëria 100x140cm / 12x24,5 9789604487738 800 lekë Harta e Verdhë është një hartë praktike që pasqyron tërë Shqipërinë me informacione të dobishme. Ideale për organizimin e planit të udhëtimit tuaj! Shkalla : 1:350 000 Dimensionet: 70 x 100 cm 302 Shqipëria 9789604487745 70 x100cm / 12x24,5 600 lekë ZONAT GJEOGRAFIKE/ R EGIO N AL AREAS Në këtë seri hartash Shqipëria është e ndarë në tre zona gjeografike: Shqipëria e Mesme, e Veriut dhe e Jugut. 322 Shqipëria e Veriut 9789604487752 1:200.000 - 70x100/12x24,5 - 600 lekë maps & travel guides 323 Shqipëria e Mesme 9789604487769 1:200.000 - 70x100/12x24,5 - 600 lekë 2 324 Shqipëria e Jugut 978-9604487776 1:200.000 - 70x100/12x24,5 - 600 lekë

RRETHET E SHQIPËRISË / PREFECTURES OF ALBANIA 351 Berati 9789604487783 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 352 Bulqiza 9789604487790 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë HARTE E R IF IKUA P L A S TIN AT E D 353 Delvina 9789604487806 1:75.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 354 Devolli 9789604487813 1:80.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 355 Dibra 9789604487820 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 356 Durrësi 9789604487837 1:85.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 357 Elbasani 9789604487844 1:110.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 358 Fieri 9789604487851 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 359 Gjirokastra 9789604487868 1:120.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 360 Gramshi 9789604487875 1:95.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 361 Hasi 9789604487882 1:70.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 362 Kavaja 9789604487899 1:65.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 363 Kolonja 9789604487905 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 364 Korça 9789604487912 1:140.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 365 Kruja 9789604487929 1:65.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 366 Kuçova 9789604487936 1:50.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë harta & guida turistike LAM 3 Udhëtoni dhe zbuloni bukuritë e Rretheve të Shqipërisë me ndihmën e hartës të destinacionit tuaj. Hartat e Rretheve janë të plastifikuara, me analizë të lartë, të pajtueshme me GPS, të informuara, me indeks fshatrash dhe informacione të dobishme për cilindo udhëtar. maps & travel guides

RRETHET E SHQIPËRISË / PREFECTURES OF ALBANIA 367 Kukësi 9789604487943 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 368 Kurbini 9789604487950 1:60.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 369 Lezha 9789604487967 1:90.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 370 Librazhdi 9789604487974 1:110.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 371 Lushnja 9789604487981 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 372 Malësia e Madhe 9789604487998 1:150.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 373 Mallakastra 9789604488001 1:60.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 374 Mati 9789604488018 1:90.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 375 Mirdita 9789604488025 1:110.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 376 Peqini 9789604488032 1:50.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 377 Përmeti 9789604488049 1:110.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 378 Pogradeci 9789604488056 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 379 Puka 9789604488063 1:110.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 380 Saranda 9789604488070 1:120.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 381 Shkodra 9789604488087 1:150.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 382 Skrapari 9789604488094 1:100.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 383 Tepelena 9789604488100 1:90.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 384 Tirana 9789604488117 1:130.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 385 Tropoja 9789604488124 1:120.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 386 Vlora 9789604488131 1:150.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë www.vektor.al 4

QYTETET / CI T IES Seria përban Qytetet e Shqipërisë në harta të plastifikuara, me analizë të lartë, të informuara, me indeks rrugësh dhe informacione të tjera të dobishme si hotele, qendra kulturore,muzeume, shkolla, zyra të shërbimeve qeveritare, etj. E HARTË UAR IK PLASTIF AT E D L A M IN 402 Berati 9789604488155 1:10.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 408 Durrësi 9789604488216 1:15.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 409 Elbasani 9789604488223 1:10.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 412 Gjirokastra 9789604488254 1:6.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 416 Korça 9789604488292 1:9.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 417 Kruja 9789604488308 1:5.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë Së shpejti do të qarkullojnë dhe hartat e qyteteve të mëposhme: KODI QITITE / CITY 428 Pogradeci 9789604488414 1:7.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 431 Saranda 9789604488445 1:8.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 432 Shkodra 9789604488452 1:10.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë BIG MAP ΗΑRΤΑ e MADHE Harta e Madhe e Tiranës, e informuar, me hapësirë të madhe, indeks rrugësh, vende me interes turisk dhe informacione të tjera të dobishme si hotele, qendra kulturore, muzeume, shkolla, etj. 434 Tirana 9789604488476 1:10.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë Dimencionet: 120x160cm/13x24,5cm Shkalla: 1:5.000 Kodi: ΑLB51 / 9789604486922 Çmimi: 800 lekë harta & guida turistike 5 436 Vlora 9789604488490 1:10.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 401 403 404 405 406 407 410 411 413 414 415 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 429 430 433 435 Ballshi Bilishti Bulqiza Burreli Çorovoda Delvina Erseka Fieri Gramshi Kavaja Kopliku Kruma Kuçova Kukësi Laçi Lezha Librazhdi Lushnja Peqini Përmeti Peshkopia Puka Rrësheni Tepelena Tropoja ISBN 978-960-448-814-8 978-960-448-816-2 978-960-448-817-9 978-960-448-818-6 978-960-448-819-3 978-960-448-820-9 978-960-448-823-0 978-960-448-824-7 978-960-448-826-1 978-960-448-827-8 978-960-448-828-5 978-960-448-831-5 978-960-448-832-2 978-960-448-833-9 978-960-448-834-6 978-960-448-835-3 978-960-448-836-0 978-960-448-837-7 978-960-448-838-4 978-960-448-839-1 978-960-448-840-7 978-960-448-842-1 978-960-448-843-8 978-960-448-846-9 978-960-448-848-3 maps & travel guides

MALET E SHQIPËRISË / MOUNTAINS OF ALBANIA Zbuloni bukuritë e maleve dhe zonave të veçanta tëShqipërisë! Harta të informuara, me analizë të lartë, të pajtueshme me GPS dhe me shumë informacione të dobishme si vende me interes turistik, toponime, etj. Këto harta janë ideale për këmbësorët sepse përbajnë rrugë edhe shtigje më të mira të çdo zone me informacionet e duhura. HARTE E AR IKU PLASTIF T E D L A M IN A 452 Thethi Alpet e Shqipërisë 9789604488995 1:30.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 453 Valbona Alpet e Shqipërisë 9789604489008 1:30.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë Së shpejti do të qarkullojnë dhe hartat e qyteteve të mëposhme: 451 Kelmendi Alpet e Shqipërisë 9789604488988 1:35.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë www.vektor.al 454 Dajti 9789604489015 1:35.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 6 455 Pëllumbasi 9789604489022 1:35.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë 456 Voskopoja 9789604489039 1:30.000 50x70 / 11,5x24 600 lekë

HARTA SHTETESH / COUNTRY MAPS 501 Evropa 9789604488506 1:250.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë Shtëpia botuese “Vektor”në bashkëpunim me “MARCO POLO”, e cila është një nga kompanitë hartografike dhe botuese më të njohura dhe me reputacion të lartë në të gjithë botën, qarkullon për herë të parë në tregun shqiptar harta Shtetesh dhe Qytetesh të huaja MARCO 502 Harta e Botës POLO për t’ ju ndihmuar të udhëtoni kudo! Këto harta 9789604488513 1:250.000 janë të informuara, të hollësishme dhe me shumë in70x100 / 12x24,5 formacione të dobishme turistike si indeks rrugësh, 1000 lekë vende me interes turistik, muzeume, spitale etj. 503 Alpet 9789604488537 1:250.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 504 Australia 9789604488544 1:4.000.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 505 Austria 9789604488551 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 506 Belgjika, Luksemburgu 9789604488568 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 507 Britania e Madhe, Irlanda 9789604488650 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 508 Bullgaria 9789604488575 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 509 Danimarka 9789604488605 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 510 Egjipti 9789604488520 1:100.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 7 harta & guida turistike

HARTA SHTETESH / COUNTRY MAPS 511 Estonia, Letonia, Lithuania 9789604488797 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 512 Finlanda 9789604488780 1:850.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 513 Franca 9789604488582 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 514 Gjermania 9789604488599 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 515 Hollanda 9789604488674 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 516 Hungaria 9789604488681 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 517 Italia 9789604488643 1:250.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 518 Norvegjia 9789604488667 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë maps & travel guides 8

HARTA SHTETESH / COUNTRY MAPS 519 Polonia 9789604488698 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 520 Republika Çeke 59789604488766 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 521 Rumania, Moldavia 9789604488704 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 522 Rusia, Ukrania, Bjellorusia, Gjeorgjia, Armenia 9789604488711 1:2.000.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 523 Ballkani 524 SH.B.A. 9789604488629 1:4.000.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 525 Sllovakia 9789604488735 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 526 Spanja, Portugalia 9789604488636 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 528 Tunizia 9789604488773 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 529 Turqia 9789604488759 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 530 Zvicra 9789604488612 1:300.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë Perëndimor (Serbia, Shqipëria, Maqedonia, Sllo-venia, Kroatia, Bosnja Hercegovina) 9789604488728 1:3.000.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë 527 Suedia 9789604488742 1:800.000 70x100 / 12x24,5 1000 lekë harta & guida turistike 9 maps & travel guides

QYTETET E HUAJA / FOREING CITIES Brenda kuadrit të bashkëpunimit me “MARCO POLO”, qarkullon seria harta Qytetesh të huaja MARCO POLO, për qytetet më të njohura të botës, të informouara, në formë të re e praktike , të plastifikuara, që nuk grisen , me analizë e hollësi të lartë si dhe me shumë informacione turistike. HARTE E AR U ASTIFIKT E D PL L A M IN A 601 Amsterdami 9789604487240 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 602 Barcelona 9789604487257 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 603 Berlini 9789604487295 1:25.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 604 Brukseli 9789604487332 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 605 Budapesti 9789604487325 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 607 Kopenhaga 9789604487394 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 606 Firenca 9789604487714 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 618 Stambolli 9789604487400 1:7.500 70x100 / 10x17 1000 lekë 608 Lisbona 9789604487424 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 609 Londra 9789604487431 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 610 Madridi 9789604487479 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 611 Milano 9789604487493 1:20.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 612 Moska 9789604487516 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 613 Nju Jorku 9789604487530 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 614 Parisi 9789604487554 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 615 Praga 9789604487578 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 616 Roma 9789604487592 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 617 Petrogradi 9789604487226 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 619 Venecia 9789604487288 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë 620 Viena 9789604487301 1:15.000 70x100 / 10x17 1000 lekë www.vektor.al 10

HARTA PËR GREQINË / MAPS OF GREECE Shtëpia botuese “VEKTOR” përfaqëson dhe shpërdan në tregun shqiptar, të gjitha produktet e shtëpisë botuese “ORAMA EDITIONS”. Shtëpia botuese “ORAMA EDITIONS” është një nga kompanitë hartografike dhe botuese me reputacion të lartë ndërkombëtar, e cila qarkullon harta, guida turistike si dhe shumë produkte të tjera në Greqi por dhe në gjithë botën. ΧΤΕ001 GREQIA Udhërrëfyes Spiral, 320 faqe, 74 harta për Greqinë, 92 harta qytetesh dhe shumë informacione të dobishme si hotele. muzeume, telefona të dobishme, etj. 9789608283244 1:350.000 17x24, 1000 lekë XTE004 GREQIA Harta Blu 9789609134156 1:600.000 120x160 / 13x24,5 600 lekë XTE005 GREQIA Harta e Verdhë 9789609134163 1:950.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë Ishujt e Greqisë XNH301 Ζakinthos 9789608283053 1:50.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH302 Korfus 9789608283077 1:100.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH303 Κefallonia 9789608283046 1:75.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH334Lesvos 9789608385962 1:105.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH304 Lefkada 9789608283060 1:50.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH312 Μikonos 9789608385740 1:35.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH313 Νaksos 9789608385757 1:60.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH330 Rodos 9789608385924 1:100.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH315 Sandorini 9789608385771 1:35.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XNH347 Skiathos 9789604480296 1:25.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë harta & guida turistike 11 maps & travel guides

HARTA PËR GREQINË / MAPS OF GREECE Periferitë e Greqisë ΧΤD051 Thraki 9789609159326 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD052 Μαkedonia 9789608283992 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD053 Thesalia 9789609159357 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD054 Sterea Ellada 9789609159371 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD055 Epiri 9789609159364 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD056 Peloponezi 9789609159302 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD057 Kreta 9789608283190 1:135.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD058 Ishujt e Detit Jon 9789604482122 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD059 Kiklades 9789604482139 1:195.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD060 Dodekanisa 9789604482146 1:195.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD061 Egjeu Verior 9789604482153 1:250.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD073 Sporades 9789604482160 1:180.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XTD074 Argosaronikos 9789604482177 1:140.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë XSP237 Selaniku 9789608385382 1:6.500 70x100 / 13x24,5 600 lekë XSP202 Patra 9789604485949 1:10.000 70x100 / 13x24,5 600 lekë Harta Qytetesh XSP222 Athina 9789609134170 1:8.300 70x100 / 13x24,5 600 lekë www.vektor.al 12

E HARTË UAR IK PLASTIF AT E D H A R TA M U R I / W A L L M A P S L A M IN 701 Shqipëria BIG MAP - Harta e Madhe Hartë shumë e madhe , e hollësishme, me saktësi të lartë , me indeks emërtimesh, etj. Përfshihen klipet dhe menteshat për tu varurur në murë. 9789604488957 100 x140cm, 1:250.000 2000 lekë e ΗΑRΤΑ E MADH P BIG MA 702 Shqipëria Hartë e madhe , me anallizë të lartë dhe me indeks emërtimesh. Përfshihen klipet dhe menteshat për tu varurur në murë. 9789604488964 - 70 x100cm, 1:350.000 - 1200 lekë 703 Tirana BIG MAP Harta e Madhe Harta e madhe e Tiranës për në murë me analizë të lartë, me indeks rrugësh,, vende me interes turistik, informacione të ndryshme si muzeume, spitale, qendra kulturore etj, Përfshihen klipet dhe menteshat për tu varurur në murë. 9789604488971 120 x160cm, 1:5.000 2000 lekë e ΗΑRΤΑ E MADH P BIG MA harta & guida turistike 13 maps & travel guides

SISTEME PRONOV IMI / STAND Këto sisteme pronovimi - stand janë dizajnuar dhe prodhuar posaçërisht për produktet VEKTOR. Përbëhen nga materiale të kualitetit të lartë e rezistent si dhe me estetikë moderne. Janë shumë prakrike dhe ideale për reklamimin e duhur të produkteve, njëkohësisht ndihmojnë shumë në ruajtjen e tyre. STN006 Stand rafti prej kartoni të fortë 520-6021-00299-2 13 x 10 x 25cm 10 harta STN031 Stand rrotullues metalik me rrota STN005 Stand Metalik me rrota 5206021002985 50 x120 x 20cm 16 vende, 160 harta www.vektor.al 14 5206021003159 180 x 50cm 72 vende, 504 harta

Add a comment

Related presentations

Krishna Holidays is a well established Adventure and Tour operating company in Ris...

Learn about Fastport Passport, we offer expedited passport and visa solutions nati...

71A_Slides_Tusrismo

71A_Slides_Tusrismo

November 10, 2014

Slides sobre Turismo e Intercâmbio

Casa Batlló

Casa Batlló

June 3, 2009

Aircraft leasing is an important decision and before making such an important purc...

Private jets can be hired by companies and individuals to travel in jets in a more...

Related pages

Vektor

Harta e Madhe paraqet pamjen e Shqipërisë me hollësi e analizë të lartë si dhe jep informacione turistike të ... Shtëpia botuese “Vektor ...
Read more

Vektor

... në vitin 2013. ... Vektor» është që të nxjerrë harta si dhe guida të ... e tyre për të krijuar harta dhe guida me ...
Read more

Turizmi në Shqipëri - Wikipedia

Guida Turistike e Shqipërisë (Albanian) Zyra e Shërbimit Turistik; Blog mbi Turizmin në Shqipëri ... (Albanian) Guida Turistike Zyrtare Rajonale ...
Read more

Oferta Turistike :: Agjensia Turistike eTour.al

... Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, Krociera me cmimet me te mira ne treg te ofruara nga eTour :: Oferta Turistike. Rreth Nesh;
Read more

guida & libra turistike per shqiperine (shqip & anglisht ...

Librat 2013; Librat 2012; ... Këtu mund të gjeni guida turistike dhe libra praktikë për qytetet ... Çelësi i biznesit / Albanian Business Guide ...
Read more

Harta Gjeografike E Botes - free Ebooks download

harta & guida turistike - Vektor. ... harta & guida turistike Udhërrëfyesi Juaj 1 harta & guida ... http://www.ideart.al/wp-content/uploads/2013/08/Plani ...
Read more

Oferta Turistike :: Agjensia Turistike Union Travel

Oferta Turistike ne mbare boten. Bileta avioni, Bileta tageti, Bileta autobuzi, Ekskurion, Grupe, ... VISIT ALBANIA; HOTELS IN ALBANIA; Bileta Avioni;
Read more

Harta e Shqiperise, Harta Shqiptare, Qytetet shqiptare

Harta e Shqiperise, Harta Shqiptare. albania-hotel.com ... Albania Holidays eshte anetar i: 1 DMC Europe; Internationaler Bustouristik Verband ;
Read more