Groep 6/7/8 stelt zich voor

50 %
50 %
Information about Groep 6/7/8 stelt zich voor
Entertainment

Published on October 28, 2008

Author: RKBSKlimop

Source: slideshare.net

Description

De kinderen van groep 6/7/8 stellen zichzelf voor.

Groep 6/7/8

Ik ben Hashi en ik ben 10 jaar. Dit jaar zit ik in groep 7. Mijn hobby is voetballen.

Hallo ik ben Angelita Hoi, ik ben Angelita, ik zit in groep 7 en ik ben 10 jaar. Mijn hobby’s zijn zwemmen, shoppen en computeren. Mijn lievelingseten is roti, Turkse pizza, friet en pizza. Ik heb één zusje, zij heet Melissa en zit in groep 1. De Klimopschool is leuk!

Hoi, ik ben Angelita, ik zit in groep 7 en ik ben 10 jaar. Mijn hobby’s zijn zwemmen, shoppen en computeren. Mijn lievelingseten is roti, Turkse pizza, friet en pizza. Ik heb één zusje, zij heet Melissa en zit in groep 1.

De Klimopschool is leuk!

Hallo ik ben Ouiam Hoi, ik ben Ouiam en ik zit in groep 6. Mijn kleur ogen is groen en bruin. Mijn hobby’s zijn zwemmen en shoppen. Het leukste op school is rekenen en computeren. Ik ben 9 jaar, ik heb drie broers, twee zusjes en één zus. Doei!

Hoi, ik ben Ouiam en ik zit in groep 6. Mijn kleur ogen is groen en bruin. Mijn hobby’s zijn zwemmen en shoppen. Het leukste op school is rekenen en computeren. Ik ben 9 jaar, ik heb drie broers, twee zusjes en één zus.

Doei!

Hallo, ik ben Franco. Ik zit in groep 6 en ik ben 10 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen en paalklimmen. Mijn leukste vakken op school zijn: rekenen en spelling. Doeiii!

Hallo, ik ben Susanne Wiggenraad. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8. Op school vind ik spelling het leukste vak. Mijn juffrouw is juf Ine en ze is SOMS streng. Winkelen en lezen zijn mijn hobby’s. Mijn lievelingssport is fitness en stepdansen. Ik eet graag Turkse pizza en een broodje shoarma. Ik woon met mijn vader & moeder en ik heb ook een broertje!

Hallo, ik ben Abdirahman en ik ben 12 jaar. Mijn hobby's zijn voetballen, tennissen en zwemmen. Mijn lievelingseten is pizza en pannenkoeken.

Hallo ik ben Peter Ik zit in groep 8 en ben 11 jaar. Ik vind Engels en geschiedenis leuke vakken. Begrijpend lezen vind ik minder leuk. Mijn hobby's zijn: tanks en vliegtuigen.

Hallo, ik ben Tristan Ik ben bijna 12 jaar en ik zit in groep 8. Mijn hobby’s zijn: Pokémon (kaarten, afleveringen op tv en sites) Mijn Nintendo DS Lite Computeren Buiten spelen

Ik ben bijna 12 jaar en ik zit in groep 8.

Mijn hobby’s zijn:

Pokémon (kaarten, afleveringen op tv en sites)

Mijn Nintendo DS Lite

Computeren

Buiten spelen

Hallo, ik ben Christian Sebazungu Ik ben 11 jaar en ik ben geboren in Kigali (de hoofdstad van Rwanda) Ik heb een broertje, een broer en nog een broer! Mijn hobby’s zijn : Basketballen Computeren Buitenspelen Dit ben ik !

Ik ben 11 jaar en ik ben geboren in Kigali (de hoofdstad van Rwanda)

Ik heb een broertje, een broer en nog een broer!

Mijn hobby’s zijn :

Basketballen

Computeren

Buitenspelen

Dit ben ik !

Hallo allemaal, ik ben Hajar en ik zit in groep 8 van de Klimop. Ik woon in Nieuwegein. Mijn hobby’s zijn: tv kijken en computeren. Mijn favoriete eten is couscous, spaghetti en Turkse pizza. Mijn favoriete drinken is de echte chocomel en taksi. Ik heb nu iets over mezelf verteld, dus ik ga maar weer. Doei doei.

Hallo allemaal, ik ben Hajar en ik zit in groep 8 van de Klimop. Ik woon in Nieuwegein. Mijn hobby’s zijn: tv kijken en computeren. Mijn favoriete eten is couscous, spaghetti en Turkse pizza. Mijn favoriete drinken is de echte chocomel en taksi. Ik heb nu iets over mezelf verteld, dus ik ga maar weer. Doei doei.

Hallo iedereen, ik ben Chahid, ik zit in Groep 7 van de klimopschool uit Nieuwegein. Mijn hobby’s zijn voetballen en slagbal. Ik vind het leukste vak op school rekenen. Het meeste wat ik doe in m’n vrije tijd is voetballen en buitenspelen. Dit is wat ik over mezelf wil vertellen. Doei

Hallo, ik ben Alexander. Ik ben 11 jaar. Mijn leukste vakken zijn taal, computeren en knutselen. Ik heb heel veel vrienden buiten en op school. Ik heb nog andere dingen die ik leuk vind: buiten spelen, naar school gaan en binnen spelen . Doei doei allemaal!

Hallo, ik heet Shayan!!! Ik hou van voetballen en slagbal. Mijn leukste vak op school is Engels. Ik heb drie huisdieren: vissen, een kanarie en een dwergpapegaai.

Hallo allemaal! Ik ben juf Ine, de leerkracht van groep 6/7/8. Intussen geef ik al een paar jaar les op de Klimop en ik heb het er heel goed naar mijn zin. De kinderen zijn enthousiast, de collega’s leuk,… Kortom, het is een heel gezellige school! Sinds vorig schooljaar zijn we volop bezig met het gebruiken van computers tijdens de lessen. Daardoor zijn de lessen nóg leuker en interessanter geworden. Vorig schooljaar hebben we al héél veel bijgeleerd, wie weet wat leren we dit jaar allemaal nog bij! Het wordt weer een spannend jaar!!!

Hallo, Ik ben juf Ellen De vrijdag is voor mij een speciale dag want dan werk ik op De Klimop in groep 6 / 7 / 8. De Klimop is een gezellige school waar hard gewerkt wordt. De kinderen werken vaak met de computer en dit kunnen ze ook erg goed! Ik werk met heel veel plezier op deze school!

RKBS Klimop Sluyterslaan 2-4 3431 BB Nieuwegein 030 / 603 17 96

Add a comment

Related presentations

Related pages

Groep 6/7/8 stelt zich voor - Entertainment & Humor

Share Groep 6/7/8 stelt zich voor.
Read more

Unit 3 stelt zich voor - Kindcentrum Platijn

Wij zijn unit 3 van basisschool de Schakel! Wij zitten met 31 kinderen van groep 6/7/8 in een klas. Dat is erg gezellig en leerzaam! Onze leerkrachten zijn ...
Read more

Unit 3 stelt zich voor - Basisschool De Schakel in Best

Wij zijn unit 3 van basisschool de Schakel! Wij zitten met 31 kinderen van groep 6/7/8 in een klas. Dat is erg gezellig en leerzaam! Onze leerkrachten zijn ...
Read more

Stagiaires bij de kleuters! | Basisschool Wandelbos

Charlotte, stagiaire bij groep 1-2A. Sandra stelt zich voor. ... Groep 1/2; Groep 3; Groep 4; Groep 5; Groep 6/7/8; Fotoboek; Contact; Disclaimer voor www ...
Read more

Rekenen » Search Results » groep 7

KIES JE GROEP groep 1/2 groep 3/4/5 groep 6/7/8. Taal Wereldkennis Rekenen Thema's. Zoek resultaten. ... Hier stelt de meester zich voor: Hallo allemaal.
Read more

Disco Kids Groep 6 7 8 Black & White - facebook.com

De 2e Editie van Disco Kids voor Groep 6-7-8. Deze is bedoeld voor alle ... Natuurlijk spreekt het voor zich dat er ook regels gelden ... Stelt u ze gerust ...
Read more

- Basisschool De Schakel in Best - Dé school voor ...

Op woensdag 20 juli heeft Kindcentrum Platijn afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Eerst de musical Take Off, daarna uitzwaaien aan de poort.
Read more

Rekenen » Groep 6/7/8 - wp.digischool.nl

KIES JE GROEP groep 1/2 groep 3/4/5 groep 6/7/8. Taal Wereldkennis Rekenen ... Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan de pagina's die ik voor jullie ...
Read more

Juffrouw Rea stelt zich voor - bsroncalli.nl

Juffrouw Rea stelt zich voor. Hallo allemaal, Ik zal even beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Rea van Duren, ik woon in Nijmegen en ik ben 23 ...
Read more