Femeia Lui Dumnezeu

50 %
50 %
Information about Femeia Lui Dumnezeu
Spiritual

Published on July 15, 2009

Author: guest5d19c6

Source: slideshare.net

Description

Femeia...

UN DEFECT AL FEMEII Cand Dumnezeu a facut femeia deja era in a sasea zi de munca si facea ore suplimentare. Atunci aparu un inger si-l intreba: “De de iti pierzi atata timp cu asta ?” Si Domnul raspunse:”Ai vazut cartea tehnica?”

“Trebuie sa fie lavabila in totalitate,dar sa nu fie de plastic,sa aiba mai mult de 200 de piese mobile, si sa fie capabila sa functioneze fiind alimentata cu orice, chiar si cu resturi; in poala ei sa stea comod pana la patru copii in acelasi timp, sa aiba un sarut care sa poata vindeca de la un genunchi julit pana la o inima ranita, si o sa faca totul cu numai doua maini.”

Ingerul se minuna de cerinte. ”Cu doar doua maini….. Imposibil” Si asta e doar modelul standard? “E prea multa munca pentru o singura zi… Asteapta pana maine ca sa o termini.”

“ Nu, n-am s-o las pe maine,” protesta Domnul. “sunt pe punctul de a termina aceasta creatie care este favorita inimii mele. Ea se vindeca singura cand e bolnava, si poate muncii pana la 18 ore pe zi.” Ingerul se apropie si atinse femeia.

“Dar ai facut-o atat de delicata “ ”Este delicata, spuse Domnul, dar in acelasi timp atat de puternica.Nu-ti poti inchipui cat e de rezistenta si de ce reusite e in stare.” “O sa fie in stare sa gandeasca?” intreba ingerul Dumnezeu raspunse: “Un numai ca o sa fie capabila sa gandeasca ci si sa negocieze.”

Atunci ingerul vazu ceva si intinzand mana atinse obrazul femeii… ”Doamne, mi se pare ca modelul asta pierde lichid! Ti-am spus ca incercai sa pui prea multe lucruri in ea.” “Nu pierde lichid, e o lacrima,” il corecta Domnul “Pentru ce e lacrima?” intreba ingerul..

Si Domnul spuse: “Lacrimile sunt felul ei de a-si exprima jalea, dragostea, singuratatea, tradarea, suferinta si orgoliul.” Asta il misca mult pe inger “ Esti un geniu, Doamne, te-ai gandit la toate. Femeia este intr-adevar minunata”.

Este! Femeia are puteri ce-i uimeste pe barbati: Trece prin dificultati, face fata greutatilor, dar este fericita si indragostita. Surade cand vrea sa tipe. Canta cand vrea sa planga. Plange cand e fericita si rade cand e nervoasa.

Lupta pentru a-si apara valorile. Infrunta nedreptatile. Nu accepta un “nu” ca raspuns daca ea crede ca exista o solutie mai buna. Isi rupe de la gura pentru ca familia ei sa aiba. Merge la medic cu o prietena careia ii este frica sa mearga singura. Iubeste fara sa ceara nimic in schimb.

Plange cand fii ei reusesc in viata si se bucura cand prietenii obtin premii. Este fericita cand aude de o nunta sau de nasterea unui copil.

I se frange inima cand moare o prietena. Sufera cand pierde pe cineva drag, in schimb se dovedeste a fi puternica atunci cand crezi ca a epuizat toate fortele. Stie ca poate vindeca suferinta cu un sarut si o imbratisare.

Si totusi, femeia are un defect: Nu stie care este adevarata ei valoare

Trimite acest mesaj prietenelor tale pentru a le aminti cat sunt de minunate..dar si barbatilor pe care ii cunosti, pentru ca uneori pare ca trebuie sa le amintim. traducerea Gabriela Oita

Add a comment

Related presentations

How to do Voodoo

How to do Voodoo

November 11, 2014

How to do Voodoo Are you working too hard and not getting the results?? Well,...

LA VERDAD SOBRE LA MUERTE

LA VERDAD SOBRE LA MUERTE

October 24, 2014

Donde van las personas despues de muerto?

Son simples cuestiones que, aunque puedan resultar a priori inocentes, albergan in...

"The souls of the just are in the hand of God, and no torment shall touch them. " ...

Boletín de 02/11/2014

Boletín de 02/11/2014

November 1, 2014

Boletín de 02/11/2014

Omms News 10-07-2014

Omms News 10-07-2014

November 4, 2014

Omms News 10-07-2014

Related pages

DUMNEZEU A CREAT FEMEIA - YouTube

DUMNEZEU A CREAT FEMEIA Cipri An. Subscribe Subscribed Unsubscribe 859 859. ... URGIILE LUI DUMNEZEU PESTE LUMEA INTREAGA ( 2 - Duration: 8:48.
Read more

Si Dumnezeu a creat femeia - YouTube

femeia creatia lui dumnezeu.mp4 - Duration: 6:39. ... Si dumnezeu a creat FEMEIA - Duration: 7:05. by Rodika1957 3,350 views. 7:05
Read more

a4ro06f2 Femeia - o creatie a lui Dumnezeu

Femeia - o creaţie a lui Dumnezeu Textul de baz ... l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.
Read more

Cuvântul lui Dumnezeu despre taina omului şi a femeii ...

... 0 Likes on Docs.com. #necredincios #lumina #acoperi #insemnat #femeia #samarineanca #stinge # ... Cuvântul lui Dumnezeu despre taina omului şi a ...
Read more

Femeia după voia lui Dumnezeu Pv. 31, 10-31 | romoflorin

Zilele acestea de primăvară le începem onorând mamele și femeia. Însă dacă ne-am întreba ce spune Dumnezeu despre femeia plăcută Lui, ce am afla?
Read more

O femeie dupa inima lui dumnezeu - life, Elizabeth George ...

Carti crestine publicate de editura Life Publishers Romania, literatura crestina biblii,Biblia Cornilescu, carti despre biserica, viata crestina, profetie ...
Read more

Femeia, designul lui Dumnezeu

Și să cunoașteți dragostea lui Hristos, care întrece orice cunoștință, ca să ajungeți plini de toată plinătatea lui Dumnezeu. Efeseni 3:19
Read more

Femeia lui Dumnezeu. Shakti in Extaz | PDF Flipbook

Femeia lui Dumnezeu. Shakti in Extaz . p. 1 / 8 . Embed or link this publication
Read more