English grammar test # 13: Misused forms – Miscellaneous Examples

67 %
33 %
Information about English grammar test # 13: Misused forms – Miscellaneous Examples
Education

Published on April 26, 2014

Author: agengtirtakencan

Source: authorstream.com

PowerPoint Presentation: EnglishGrammarPass.com http://englishgrammarpass.com Learn & Practice English Grammar PowerPoint Presentation: Question 1: Out of all the books, you can take any ____ you want. (a) what (b) thus (c) which (d) - *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 2: The student found it hard ____ the problem. (a) solving (b) solve (c) to solve (d) be solved *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 3: The footballer is the best _____ I have ever seen. (a) whom (b) who (c) that (d) which *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 4: Which sentence is grammatically correct? (a) It is better to work hard while employed than deplored being unemployed. (b) It is better to work hard while employed than to deplore being unemployed. (c) It is better to work hard while employed than deploring being unemployed. (d) It is better working hard while employed than to deplore being unemployed. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 5: The laborer waked a long ______. (a) walk (b) walked (c) walks (d) walking *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 6: The footballer is the best _____ I have ever seen. (a) - (b) who (c) which (d) whom *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 7: ______ people were afraid when the war started. (a) Most (b) More (c) The more (d) Morer *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 8: Which sentence is grammatically correct? (a) If he would appear in the interview, I shall be happy to offer the job. (b) If he would appear in the interview, I should be happy to offer the job. (c) If he will appear in the interview, I should be happy to offer the job. (d) If he will appear in the interview, I would be happy to offer the job. *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 9: The two leaders hated _____. (a) one another (b) each other (c) one other (d) each another *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Question 10: She will agree to anything ____ you propose. (a) thus (b) that (c) what (d) which *** View the answer on the last slide. EnglishGrammarPass.com PowerPoint Presentation: Answers 1. (d) 2. (c) 3. (c) 4. (b) 5. (a) 6. (a) 7. (a) 8. (b) 9. (b) 10. (b) Visit the following URL for interactive exercise: http://englishgrammarpass.com/exercises/test/18/13.html Thanks!

Add a comment

Related presentations

Related pages

English grammar test 13: Misused forms – Miscellaneous ...

English grammar test 13: Misused forms – Miscellaneous Examples. Common Errors in English - Free English grammar & vocabulary exercises, rules, lessons ...
Read more

Misused forms – Miscellaneous Examples - practice ...

... Miscellaneous Examples - Free English grammar ... and tests online. Learn & practice English ... 13. Misused forms – Miscellaneous Examples ...
Read more

English grammar test # 12: Misused forms – Miscellaneous ...

English grammar test # 12: Misused forms ... Misused forms – Miscellaneous Examples. Common Errors in English - Free English grammar exercises, rules, ...
Read more

English grammar test # 1: Misused forms – Miscellaneous ...

English grammar test # 4: Misused forms – Miscellaneous Examples - English grammar test # 4: ... English grammar test # 13: Misused forms ...
Read more

English grammar test # 8: Misused forms – Miscellaneous ...

English grammar test # 13: Misused forms – Miscellaneous Examples - English grammar test # 13: Misused forms ... English grammar test 8: Misused forms ...
Read more

English Tenses - Examples - English Grammar Online - free ...

English Tenses - Examples :: Learn English online ... English Grammar Online ... Dictionary; auf Deutsch; Menu. Cram Up. Grammar; Writing; Vocabulary ...
Read more

Free English grammar tests - grammar-monster.com

Free English grammar tests. ... Miscellaneous. ... Please tell us using this form. Do you have a grammar question?
Read more

English Grammar Online - Reference and Explanations ...

English Grammar - Easy Explanations ... Topic on englisch-hilfen.de Examples; Adjectives; ... -ing form; Gerund:
Read more