El predicat

50 %
50 %
Information about El predicat
Education

Published on March 14, 2014

Author: josemanuelcremades

Source: slideshare.net

EL PREDICAT. L´ATRIBUT VERBS SER I ESTAR

QUÈ ÉS EL PREDICAT? EL PREDICAT D´UNA ORACIÓ INDICA ALLÒ QUE ES DIU DEL SUBJECTE. EL NUCLI DEL PREDICAT ÉS SEMPRE UN VERB JOAN PARLA MOLTÍSSIM AMB CARLA

TIPUS DE PREDICATS - PREDICAT NOMINAL: ESTÀ FORMAT PER UN VERB COPULATIU (SER, ESTAR, SEMBLAR O PARÉIXER) I UN ATRIBUT. OLGA ÉS LA MEUA GERMANA - PREDICAT VERBAL: ESTÀ FORMAT PER QUALSEVOL VERB, EXCEPTE ELS COPULATIUS. ANNA CUS LES DISFRESSES

ATRIBUT NOM GRUP NOMINAL ADJECTIU PRONOM COMPLEMENT AMB PREPOSICIÓ

EN ALGUNS CASOS ELS VERBS SER I ESTAR SÓN PARTS D´UN PREDICAT VERBGAL. SER: TROBAR-SE EN UN LLOC DE FORMA PERMANENT. LES CLAUS SÓN A LA TAULA ESTAR: TROBAR-SE EN UN LLOC DURANT UN TEMPS DETERMINAT. ESTARÉ AMB ELS AVIS UNA SETMANA.

Add a comment

Related presentations

Related pages

5.EL PREDICAT: NUCLI I COMPLEMENTS - CATALA 5è-6è

El PREDICAT, QUE INCLOU EL VERB, HA DE CONCORDAR AMB EL NUCLI DEL SINTAGMA NOMINAL (SUBJECTE) obligatòriament en persona i nombre. El noi canten.
Read more

Predicat - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El predicat és la part de la frase que conté el verb i s'oposa al subjecte. Acostuma a dir alguna cosa del subjecte, normalment l'acció que aquest fa.
Read more

EL DICCIONARI - apliense.xtec.cat

EL DICCIONARI. El diccionari és una eina de consulta en què les paraules apareixen en ordre alfabètic i que ens explica el significat de cada mot.
Read more

subpred - Inici. XTEC

El predicat expressa el comportament del subjecte o ens en dóna alguna informació. En Jaume deixa l'abric a l'armari. En Jaume és el subjecte (SN)
Read more

El subjecte i el predicat: concordança - Inici. XTEC

Escola Pompeu Fabra - Cicle Mitjà - 4t - Català - El subjecte i el predicat: concordança 2 Recorda Normalment, una oració està ...
Read more

3.L'ORACIO: SUJECTE I PREDICAT - CATALA 5è-6è

DEFINICIO L’oració és un conjunt de paraules que té sentit complet. L’element principal sense el qual no hi pot haver oració, és el VERB.
Read more

Calaméo - L'oració Subjecte I Predicat - calameo.com

Read the publication. L'oració: subjecte i predicat • L'oració és un conjunt de paraules ordenades amb sentit i que conté al menys un verb.
Read more

Predicat - Wikipedia

Clasificare. Predicatul se clasifică în. Predicat verbal - arată ce face subiectul și îi atribuie acestuia o acțiune: În față răsărise luna.
Read more

dict.cc Wörterbuch :: predicate :: Deutsch-Englisch ...

Englisch-Deutsch-Übersetzung für predicate im Online-Wörterbuch dict.cc (Deutschwörterbuch).
Read more