El peix d’or (subtitula majuscules)

50 %
50 %
Information about El peix d’or (subtitula majuscules)

Published on March 5, 2014

Author: Lizonda

Source: slideshare.net

EL PEIX D’OR

HI HAVIA UNA VEGADA UN VELL PESCADOR QUE VIVIA AMB LA SEVA DONA EN UNA PETITA I POBRA CABANA AL COSTAT DEL MAR. UN DIA EL VELL PESCADOR VA ANAR A BUSCAR LA XARXA QUE HAVIA POSAT AL MAR UN DIA ABANS. AQUELLA XARXA ESTAVA PLENA D’ALGUES I SORRA, NO HI HAVIA NI UN PEIX.

AL TERCER DIA, QUAN VA ANAR A BUSCAR LA XARXA AL MAR, HI HAVIA UN PETIT PEIX. PERÒ NO ERA UN PEIX NORMAL SINÓ QUE ERA UN PEIXET DAURAT. DE SOBTE EL PEIX LI VA DIR: - VELL PESCADOR TORNA'M AL MAR I ET DONARÉ TOT EL QUE DESITGIS . -LES TEVES RIQUESES NO EM FAN FALTA, TORNA AL MAR I SIGUES LLIURE.

QUAN VA ARRIBAR A CASA, LI VA EXPLICAR A LA SEVA DONA EL QUE HAVIA SUCCEÏT. LA SEVA DONA ES VA ENFADAR MOLT I LI VA DIR: - ESTÀS BOIG! DESGRACIAT! NO HAS SABUT QUÈ DEMANAR-LI AL PEIX? DEMANA-LI UN COSSI NOU PER RENTAR LA ROBA, AQUEST ESTÀ TRENCAT!

AIXÍ QUE VA RETORNAR A LA RECERCA DEL PEIX D’OR. VA COMENÇAR A CRIDAR EL PEIX, QUE VA NEDAR FINS EL SEU COSTAT I LI VA DIR: -QUÈ VOLS VELL PESCADOR? -LA MEVA DONA S'HA ENFADAT AMB MI I DIU QUE NECESSITA UN COSSI NOU JA QUE EL SEU ESTÀ TRENCAT. EL PEIX DAURAT VA CONTESTAR: - NO ET PREOCUPIS EN TINDRÀS UN DE NOU.

EL PESCADOR VA TORNAR A CASA AMB LA SEVA DONA I LI VA DIR: - ESTÀS BOIG! DESGRACIAT! HAS DEMANAT UN COSSI I D'AQUEST NO PODEM OBTENIR CAP BENEFICI. TORNA I DEMANA UNA CASA NOVA. AIXÍ QUE EL VELL PESCADOR VA TORNAR AL MAR I VA CRIDAR AL PEIX. - QUÈ VOLS VELL PESCADOR? - LA MEVA DONA ENCARA ESTÀ MÉS ENFADADA, I M'HA DEMANAT UNA CASA NOVA. EL PEIX DAURAT VA CONTESTAR: - NO ET PREOCUPIS, TINDRÀS UNA CASA NOVA.

QUAN VA TORNAR, E S VA TROBAR UNA MERAVELLOSA CASA. - ESTÀS BOIG! DESGRACIAT! NO VULL VIURE COM UNA POBRA, VULL SER LA REINA DEL MAR! EL VELL PESCADOR VA TORNAR AL MAR CORRENTS I VA CRIDAR DE NOU AL PEIX. -QUÈ VOLS VELL PESCADOR? - LA MEVA ANCIANA DONA S'HA ENFADAT ENCARA MÉS, I VOL SER LA REINA DEL MAR

EL PEIX, SENSE MIRAR-LO, EL VA ESQUITXAR AMB LA SEVA CUA I VA RETORNAR AL MAR. EL VELL PESCADOR ES VA TROBAR A LA SEVA BARCA VELLA I DESTROSSADA I A LA VORA DEL MAR, VA VEURE LA SEVA VELLA CABANA. EL VELL PESCADOR VA RECORDAR EL QUE LI HAVIEN DIT DES DE BEN PETIT: QUI TOT HO VOL, TOT HO PERD.

ADAPTACIÓ D’UN CONTE RUS. ESCRIT PER: ALEXANDER PUSHKIN FET PER: LIDIA MORENO, LIZA MIHHEDKO, MARINA CALLE, MARINA OLIANA, EDUARD FRANCISCO, ONA CASTELLVI I PAULA GARCIA

Add a comment

Related pages

Peix d´or

peix d’or; funcionamiento; carta; reservas; contacto ...
Read more

Restaurante Marisquería Peix D'or. - YouTube

http://www.amarillasinternet.com/marisqueria_barcelona Restaurante Marisqueria Peix D'or. ... Restaurante Marisquería Peix D'or ... el Arroz ...
Read more

Conte Imatges El peix d'or - Bienvenidos a la portada

El conte en imatges i text en lletra majúscula. El peix d’or (subtitula majuscules) from Lizonda. Anterior | Siguiente »
Read more

EL PEIX IRISAT (Conte animat amb so) - YouTube

Conte animat i amb so per ensenyar als nens i nenes a compartir i a conèixer les bones conseqüències de la generositat.
Read more

Peix (Pez), Frank Gehry - Visit Barcelona

Guía práctica / Sant Martí / Vila Olímpica / Peix (Pez), Frank Gehry. Peix (Pez), ... El gran pez dorado parece flotar sobre el Mediterráneo.
Read more

La Barceloneta, Barcelona - Wikipedia, the free encyclopedia

... Frank Gehry's modern "Peix d'Or" sculpture. ... El Besòs i el Maresme; El Clot; El Camp de l'Arpa del Clot; Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou;
Read more