E Society 2007 Gusev

33 %
67 %
Information about E Society 2007 Gusev

Published on June 2, 2008

Author: Metamorphosis

Source: slideshare.net

Description

eShoqëri 2007 E-QEVERISJE INKLUZIVE, Marjan Gusev

eShoq ëri 2007 E-QEVERISJE INKLUZIVE Prof. D-r Marjan Gusev Univ. Sh . Kirili dhe Metodi FNM Informatikë , Shkup www.e-society.org.mk

Inkluzion – Çka don të thotë ? Të përfshihen të gjithë anëtarët e shoqërisë në Shoqërinë informative / e Qeveri www.e-society.org.mk

Të përfshihen të gjithë anëtarët e shoqërisë në Shoqërinë informative / e Qeveri

Inkluzion – Çka don të thotë ? “ Anëtarët nuk janë vetëm njerëz , por në të ardhmen e afërme edhe makina ” www.e-society.org.mk

“ Anëtarët nuk janë vetëm njerëz , por në të ardhmen e afërme edhe makina ”

Dituria dhe shkathtësitë janë parakushte www.e-society.org.mk

Ti lidhim atë që nuk përdorin TIK www.e-society.org.mk

Ndarja digjitale po ritet www.e-society.org.mk

e don të thotë Qeveri “ efikase ” Realizimi i shërbimeve qeveritare në mënyre elektronike www.e-society.org.mk Internet Qytetarë Biznese punëtorë Agjencione Qendra e E-Qeverisë Portë private Vërtetim dhe Kontrollë sigurie Agjencia #1 Agjencia #2 Agjencia #n Dhënia e shërbimit ...

Realizimi i shërbimeve qeveritare në mënyre elektronike

Projekti We-Go Përsosja e ekspertizës për eQeveri në shtetet e Ballkanit perëndimor Përdorimi i rasteve të suksesshme Austria #1, Sl l ovenia #2, Estonia #5 www.e-society.org.mk

Përsosja e ekspertizës për eQeveri në shtetet e Ballkanit perëndimor

Përdorimi i rasteve të suksesshme

Austria #1,

Sl l ovenia #2,

Estonia #5

Çfarë të bëjmë ! Mendojmë globalisht Veprojmë lokalisht Konsiderimi i aspekteve rajonale, regional aspects, ndërbashkëpunimi ,… Zhvillimi i projekteve lokale eQeveri www.e-society.org.mk

Mendojmë globalisht

Veprojmë lokalisht

Konsiderimi i aspekteve rajonale, regional aspects, ndërbashkëpunimi ,…

Zhvillimi i projekteve lokale eQeveri

Add a comment

Related pages

Gusev - Education - DOCUMENTS.TIPS

E Society 2007 Gusev eShoqëri 2007 E-QEVERISJE INKLUZIVE, Marjan Gusev E Society 2007 Gusev Mk 1. еОпштество2007ИНКЛУЗИВНА Е- ...
Read more

Vertical profile of turbidity and coda Q - Gusev - 2007 ...

How to Cite. Gusev, A. A. (1995), Vertical profile of turbidity and coda Q. Geophysical Journal International, 123: 665–672. doi: 10.1111/j.1365-246X ...
Read more

Vertical profile of turbidity and coda Q - Gusev - 2007 ...

Options for accessing this content: If you are a society or association member and require assistance with obtaining online access instructions please ...
Read more

Dmitri A. Gusev @ CCSU :: Teaching :: Computing and Culture

Computing and Culture. CS 210, ... Examination of how society has accepted and transformed role of digital technology within its ... © 2007 Dmitri A. Gusev.
Read more

Gusev (Martian crater) - Wikipedia, the free encyclopedia

Gusev (Martian crater) Gusev; The Martian ... Gusev is a crater on the planet Mars and is located at . The crater ... 2007 NS 2; Exploration: Concepts: Flyby;
Read more

Gusev - passc.net

Geological Society of ... conditions and age of the Kamensk and Gusev astroblemes (in ... of Impacts. 2007 and PASSC Files ...
Read more

Dmitri Gusev's Professional Profile at Purdue Polytechnic ...

Home / Dmitri Gusev. Dmitri Gusev. ... 1999-2007 - Eastman Kodak Company, ... Society for Imaging Science and Technology ...
Read more

2007 – Department of Materials | ETH Zurich

2007 2005 2003 2001 1998 Miscellaneous Events Rede Masterfeier 2009 Rede Diplomfeier 2003 News Submit your News News Archive 2016 01 ...
Read more