Dispozitiv protectie radiatii mobil

67 %
33 %
Information about Dispozitiv protectie radiatii mobil
Health & Medicine

Published on December 26, 2008

Author: radiance

Source: slideshare.net

Description

Dispozitiv SUA protectie la radiatiile mobilului, calculatorului, televizorului. 0722503567, 0788337558, amoroseanu@gmail.com

COMMUNI GUARD STOP! ELECTROSMOG !

UNDE ELECTROMAGNETIC E ÎN VIAŢA DUMNEAVOASTRĂ Între om şi natură există oscilaţii electromagnetice foarte fine, care sunt benefice organismului . Smog-ul electronic poate fi invizibil , dar este dăunător sănătăţii . Frecvenţele magnetice nu sunt recunoscute de celulele umane . Corpul reacţionează prin stres la aceste influenţe .

Între om şi natură există oscilaţii electromagnetice foarte fine, care sunt benefice organismului .

Smog-ul electronic poate fi invizibil , dar este dăunător sănătăţii . Frecvenţele magnetice nu sunt recunoscute de celulele umane . Corpul reacţionează prin stres la aceste influenţe .

DE CE AVEM NEVOIE DE EL ? Toate aparatele electronice şi emiţătoarele magnetice emit unde electromagnetice . Expunerea constantă la smogul electronic poate contribui la apariţia durerilor de cap , nervozităţii, oboselii, dereglărilor de somn şi la creşterea stresului - afecţiuni care în timp se pot transforma în boli serioase!

Toate aparatele electronice şi emiţătoarele magnetice emit unde electromagnetice . Expunerea constantă la smogul electronic poate contribui la apariţia durerilor de cap , nervozităţii, oboselii, dereglărilor de somn şi la creşterea stresului - afecţiuni care în timp se pot transforma în boli serioase!

AUTOCOLANTUL Inovaţie tehnică Efecte continue Fără efecte secundare , fără contraindicaţii Testat ştiinţific COMMUNI GUARD este o folie din metal de aluminiu fixată prin siliciu care conţine anumite informaţii ce protejează organismul uman de efectele negative ale smogului electronic atunci când folosim aparate electronice de comunicare .

Inovaţie tehnică

Efecte continue

Fără efecte secundare , fără contraindicaţii

Testat ştiinţific

Cum fu n c ţionează ? Autocolantul COMMUNI GUARD este un film care deţine informaţii şi poate proteja organismul uman de efectele dăunătoare cauzate de radiaţiile electromagnetice . COMMUNI GUARD rearanjează componenta energetică informaţională a oscilaţiilor tehnice , şterge potenţialul negativ şi creează constant un tipar natural de frecvenţe . Informaţia de pe folie este în concordanţă constantă cu organismul şi celulele sale ; armonizează undele dăunătoare din corp şi are un efect de reglare asupra celulelor .

Autocolantul COMMUNI GUARD este un film care deţine informaţii şi poate proteja organismul uman de efectele dăunătoare cauzate de radiaţiile electromagnetice .

COMMUNI GUARD rearanjează componenta energetică informaţională a oscilaţiilor tehnice , şterge potenţialul negativ şi creează constant un tipar natural de frecvenţe .

Informaţia de pe folie este în concordanţă constantă cu organismul şi celulele sale ; armonizează undele dăunătoare din corp şi are un efect de reglare asupra celulelor .

Cum funcţionează II. Autocolantul COMMUNI GUARD , prin principiul bio-rezonanţei , influenţează impulsurile electro magnetice produse de aparatele electronice cum ar fi telefonul mobil , astfel încât undele electromagnetice să fie potrivite tiparului electromagnetic produs de metabolism . Această armonizare cu un tipar al frecvenţelor mai natural poate ajuta la anihilarea unor efecte distructive ale emisiilor electromagnetice externe .

Autocolantul COMMUNI GUARD , prin principiul bio-rezonanţei , influenţează impulsurile electro magnetice produse de aparatele electronice cum ar fi telefonul mobil , astfel încât undele electromagnetice să fie potrivite tiparului electromagnetic produs de metabolism .

Această armonizare cu un tipar al frecvenţelor mai natural poate ajuta la anihilarea unor efecte distructive ale emisiilor electromagnetice externe .

MICROSCOPIA SANGUINĂ VITALĂ Este o metodă de analiză a sângelui proaspăt . Rezultatele testului arată o creştere evidentă a aglutinării celulelor roşii de sânge ( formaţiunea rouleaux) în cazul folosirii telefoanelor fără niciun fel de protecţie . Starea celulelor înaintea utilizării telefonului Starea celulelor după 3 min. de folosire a telefonului fără protecţie Starea celulelor după 3 min. de folosire a telefonului cu protecţie TEST 1 Testele au fost efectuate de Institutul EUTROPA, Germania

Este o metodă de analiză a sângelui proaspăt . Rezultatele testului arată o creştere evidentă a aglutinării celulelor roşii de sânge ( formaţiunea rouleaux) în cazul folosirii telefoanelor fără niciun fel de protecţie .

Starea celulelor înaintea utilizării telefonului

Starea celulelor după 3 min. de folosire a telefonului fără protecţie

Starea celulelor după 3 min. de folosire a telefonului cu protecţie

Fotografie Digital ă Kirlian Fotografia Kirlian vizualizează radiaţiile electromagnetice ale materialelor umane/biologice S-a studiat schimbarea imaginii spaţiului magnetic al corpului după un apel de 3 min. cu un telefon mobil GSM . S-a observat o schimbare clară ( o creştere ) a mărimii spaţiului (+104%) şi a punctelor slabe (+16%) în stratul protector al corpului în cazul nefolosirii protecţiei la telefon. Acest lucru înseamnă : Corpul nu mai poate rezista la factorii externi dăunători . Nu s-a obserbat nici o schimbare a parametrilor cu COMMUNIGUARD. S-a observat doar o mantie protectoare aproape impermeabilă în jurul corpului . Acest lucru dovedeşte faptul că, corpul este pregătit pentru factorii de stres . TEST 2 Testele au fost efectuate de Institutul EUTROPA, Germania

Fotografia Kirlian vizualizează radiaţiile electromagnetice ale materialelor umane/biologice

S-a studiat schimbarea imaginii spaţiului magnetic al corpului după un apel de 3 min. cu un telefon mobil GSM .

S-a observat o schimbare clară ( o creştere ) a mărimii spaţiului (+104%) şi a punctelor slabe (+16%) în stratul protector al corpului în cazul nefolosirii protecţiei la telefon.

Acest lucru înseamnă : Corpul nu mai poate rezista la factorii externi dăunători .

Nu s-a obserbat nici o schimbare a parametrilor cu COMMUNIGUARD. S-a observat doar o mantie protectoare aproape impermeabilă în jurul corpului . Acest lucru dovedeşte faptul că, corpul este pregătit pentru factorii de stres .

T est T ermografic Este o tehnică de imagine , care permite ochiului uman să observe radiaţiile termice invizibile ale unui obiect sau corp cu ajutorul razelor infraroşii . Testele au arătat că odată cu folosirea telefonului mobil fără protecţie poate apărea o supraîncălzire a capului . Testele consecvente demonstrează că, în timpul folosirii protecţiei COMMUNIGUARD la telefonul mobil, nu apare o supraîncălzire a capului. TEST 3 Testele au fost efectuate de Institutul EUTROPA, Germania

Este o tehnică de imagine , care permite ochiului uman să observe radiaţiile termice invizibile ale unui obiect sau corp cu ajutorul razelor infraroşii .

Testele au arătat că odată cu folosirea telefonului mobil fără protecţie poate apărea o supraîncălzire a capului . Testele consecvente demonstrează că, în timpul folosirii protecţiei COMMUNIGUARD la telefonul mobil, nu apare o supraîncălzire a capului.

TEST 4. “ PROGNOS” este un dispozitiv de măsurare a rezistenţei pielii , care poate măsura cu ajutorul unui soft special nivelul energetic al corpului . S-au efectuat numeroase măsurători în ultimii 2 ani . S-a arătat astfel fără dubii că, mai mult de 90% din persoanele testate au experimentat o descreştere a nivelului de energie şi o neconcordanţă în sistemul meridian , atunci când foloseau telefonul fără să folosească protecţie la acesta . La folosirea telefoanelor mobile protejate de COMMUNIGUARD nu s-a observat o descreştere a energiei sau o neconcordanţă meridiană . Folosind COMMUNIGUARD pe termen lung, echilibrul de energie din corp creşte . Linia violetă din partea de jos : Măsurătorile arată impactul negativ din timpul folosirii telefoanelor fără COMMUNIGUARD Linia albastră : Nivelul energetic atunci când nu se foloseşte telefonul celular Linia roşie : Măsurători în timpul folosirii telefonului celular , protejat de COMMUNIGUARD Linia violetă din partea de sus : Nivelul energetic la 30 de minute după folosirea telefonului protejat de COMMUNIGUARD Linia verde : Nivelul energetic la 6 ore după folosirea telefonului protejat de COMMUNIGUARD Testele au fost efectuate de Institutul EUTROPA, Germania

“ PROGNOS” este un dispozitiv de măsurare a rezistenţei pielii ,

care poate măsura cu ajutorul unui soft special nivelul energetic al corpului

.

S-au efectuat numeroase măsurători în ultimii 2 ani .

S-a arătat astfel fără dubii că, mai mult de 90% din

persoanele testate au experimentat o descreştere a

nivelului de energie şi o neconcordanţă în sistemul meridian ,

atunci când foloseau telefonul fără să folosească

protecţie la acesta . La folosirea telefoanelor mobile protejate

de COMMUNIGUARD nu s-a observat o descreştere a

energiei sau o neconcordanţă meridiană . Folosind

COMMUNIGUARD pe termen lung, echilibrul de energie

din corp creşte .

Linia violetă din partea de jos : Măsurătorile arată impactul negativ din timpul folosirii telefoanelor fără COMMUNIGUARD

Linia albastră : Nivelul energetic atunci când nu se foloseşte telefonul celular

Linia roşie : Măsurători în timpul folosirii telefonului celular , protejat de COMMUNIGUARD

Linia violetă din partea de sus : Nivelul energetic la 30 de minute după folosirea telefonului protejat de COMMUNIGUARD

Linia verde : Nivelul energetic la 6 ore după folosirea telefonului protejat de COMMUNIGUARD

CUM ÎL FOLOSIM? Dezlipiţi folia şi lipiţi-o de baterie în partea interioară a carcasei telefonului mobil , laptopului etc . sau pe partea exterioară a carcasei . Laptop Interfoane de supravegheat copi i i Telefon fără fir Pager Intercom TVs Cuptor cu microunde GPS Chiar şi în maşină Etc.

Dezlipiţi folia şi lipiţi-o de baterie în partea interioară a carcasei telefonului mobil , laptopului etc . sau pe partea exterioară a carcasei .

Laptop

Interfoane de supravegheat copi i i

Telefon fără fir

Pager

Intercom

TVs

Cuptor cu microunde

GPS

Chiar şi în maşină

Etc.

CUM ÎL FOLOSIM? II. Deoarece autocolantul conţine peste 5000 de informaţii diferite , se cere ca acesta să aibă o mărime minimă : Nu tăiaţi nici o bucată din autocolant ! În cazul distrugerii , înlocuiţi-l cu unul nou !

Deoarece autocolantul conţine peste 5000 de informaţii diferite , se cere ca acesta să aibă o mărime minimă :

Nu tăiaţi nici o bucată din autocolant !

Potenţiali consumatori Orice persoană care are cel puţin un aparat electronic – POTENŢIAL NELIMITAT ! Un instrument accesibil cu ajutorul căruia ne putem folosi în siguranţă aparatura electronică şi dispozitivele din gospodărie O modalitate simplă de a face ceva pentru protecţia şi sănătatea noastră şi a familiei Oricine crede în existanţa electrosmoglui , chiar şi scepticii .

Orice persoană care are cel puţin un aparat electronic – POTENŢIAL NELIMITAT !

Un instrument accesibil cu ajutorul căruia ne putem folosi în siguranţă aparatura electronică şi dispozitivele din gospodărie

O modalitate simplă de a face ceva pentru protecţia şi sănătatea noastră şi a familiei

Oricine crede în existanţa electrosmoglui , chiar şi scepticii .

Potenţiali consumatori II. Copiii din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai expuşi pericolelor provocate de electrosmog . Şi ei au nevoie de protecţie !

Copiii din ziua de astăzi sunt din ce în ce mai expuşi pericolelor provocate de electrosmog .

Şi ei au nevoie de protecţie !

Oferta pret: Communiguard 58 lei (pret club), sau 77 lei (pret cu amanuntul)

Communiguard

58 lei (pret club), sau

77 lei (pret cu amanuntul)

Contact: ing Moroseanu Aurel, manager 0722503567, 0722588038, 0788337558 [email_address]

ing Moroseanu Aurel, manager

0722503567, 0722588038, 0788337558

[email_address]

Pur şi simplu îl lipiţi .....şi vă protejaţi !

Add a comment

Related presentations

Related pages

Dispozitive protectie | Protectie Radiatii

Stickerul E-Protect este un mic dispozitiv ce se ataseaza pe telefonul mobil, laptop, televizor, cuptor cu microunde sau orice alta aparatura existenta in ...
Read more

Stikerul E protect Calivita protectie radiatii telefon mobil

Stikerul E protect este un dispozitiv de dimensiuni foarte mici, care armonizeaza undele electromagnetice daunatoare emise de telefoanele mobile ...
Read more

Dispozitiv protectie radiatii mobil, calculator, tv ...

Special pentru mobil! Dispozitiv folie adeziva, SUA, protectie organism la radiatii (electrosmog) mobil, dar si calculator, alte electronice, electrocasnice.
Read more

Protectie radiatii mobil - Bucuresti - Radiance, ID: 108928

Protectie radiatii mobil - Produs SUA avizat protectie la radiatiile telefonului mobil, calculator, televizor - protectie la electrosmog...., Radiance, Str ...
Read more

TORSER-2 original direct de la producator. TORSER la pret ...

TORSER- dispozitiv personal de echilibrare bioenergetica si protectie la radiatii. Torser pret. Torser pareri. Torser forum. Torser comanda.
Read more

Pachetul E protect Home CaliVita, dispozitive protectie ...

Pachetul E protect Home, contine toate dispozitivele de protectie radiatii electromagnetice (discul E protect, cardul E protect si Stikerul E protect).
Read more

Dispozitiv protectie electromagnetica telefoane mobile ...

Dispozitiv protectie electromagnetica telefoane mobile - ADR-Protect.Dispozitiv foarte eficient de protectie contra radiatiilor electromagnetice nocive ...
Read more

Stikerul E protect CaliVita protectie impotriva ...

Stickerul E-Protect este un mic dispozitiv ce se ataseaza pe telefonul mobil, ... Luati in considerare faptul ca expunerile mari la radiatii EMF pot fi ...
Read more