Contes cicle inicial grup vermell

50 %
50 %
Information about Contes cicle inicial grup vermell
Education

Published on March 10, 2014

Author: gegantdelrec

Source: slideshare.net

El gat, el cotxe i el pirata FET PER: JUAN RAMÓN SANTACRUZ, KAJAL SALHAM I MATIDA SILLAH Hi havia una vegada un pirata que tenia un cotxe que era vermell. El pirata tenia la barba vermella. El pirata es deia Martí i era alt. Un dia el pirata Martí anava en cotxe i es va trobar un gat. Els ulls d’ en Martí són blaus. El gat era de color marró. Com que a en Martí li agradava el gat se’l va quedar a casa seva . El gat es portava molt bé. Al gat li agradava molt la seva casa per que tenia molts jocs i menjar i una manta. I un dia al gat es va perdre i el pirata es va posar trist i va agafar el cotxe para anar-lo a buscar. I no el va trobar fins que un dia el va trobar. Quan el va trobar el gat estava molt prim perquè no menjava. I li va donar menjar al gat. I mai més es va escapar i van se feliços i van menjar anissos.

El pirata valent FET PER: AIDA UMANZOR I AYELEN BLASCO Hi havia una vegada un pirata màgic que es deia Pau. Vivia a França i tenia un gat. El pirata tenia 25 anys i era alt i prim. Un dia es va trobar una noia que era guapa i alta .Que es deia Montse i tenia 21 anys. Es van enamorar. I van decidir anar a Paris .A veure la torre Eiffel i a pintar quadres. Es van quedar dos dies a dormir en un hotel que era nou i luxós. Van aprofitar el dia per anar a un museu i anar a la platja. Van anar a un restaurant molt decorat. El pirata Pau va anar a casa de la seva germana a ensenyar-li la seva novia. Quan van obrir la porta hi era i van prendre un cafè. I li van portar una torre Eiffel petita a la seva germana. Es van comprar un gat a Paris. I li van comprar unes joguines i una manta. Al cap del temps es van casar i amb el gat van ser feliços i van menjar anissos.

El gat que semblava un tigre FET PER: EDGAR ANGULO I GNALING Hi havia una vegada un gat que s’assemblava a un tigre però no ho era, era de color de taronja. I no era ni gran ni petit, vivia a la selva el seu color preferit era el negre i el vermell i es deia Monito. Un dia va anar a veure una obra de teatre en anglès . I quant va arribar a casa va trobar un cotxe fora de casa i encuriosit va mirar dins del cotxe i se’l va emportar a casa. I el tresor era ple de diamants i aquell tresor no era seu tresor era d’ un pirata. El pirata estava molt trist per que li havien agafat el tresor va venir una noia amb un cotxe i la noia la deia que li ajudaria a trobar el tresor i es van fer un petó . L’ endemà el gat va tenir un fill que es dellà Edgarsito i una filla que es deia Gnalingsita. El dos fills van ser molts guapos . Conta contat a aquet conta se a acabat.

El pirata amb un gat FET PER: ILYAS MASHODI I SALIMATA DIAKITE Hi havia una vegada un pirata que tenia un gat. El gat sortia de marxa i al matí tornava . El gat vivia a la selva i era de color gris i petit. Li agradava saltar i també jugar amb als pirates. I el gat sortia. I passejant va trobar una noia i quan la va veure es va a enamorar d’ ella. I la noia es va a enamorar d’ell. I quan es va enamorar del gat i van ser novios. I es van casar i quan van tornar amb al cotxe es van fer un petó després el pirata i el gat van decidir anar a Anglaterra i el pirata i s’hi van quedar uns mesos a viure. I al pirata treballa de cuiner i el gat netejava els plats. Un dia el gat li va caure el plat i casi li va a l’ull. Però sort del pirata que va apartar el plat. Al cap d’un temps van tornar i el gat i el pirata van anar a veure a la noia del gat i la gata li va donar pa. I el gat estava trist i el pirata li va dir no passa res vine amb mi a voltar pel món. I van voltar per tot el món per Mongòlia, per Àfrica, per Xina, per Austràlia i per Mali. I van ser feliços i van menjar anissos i conta contat aquest conte ja s’ha acabat.

El pirata ha perdut el gat FET PER: LAIA CASTILLO I SALMA FAUZI Hi havia una vegada un pirata que tenia un gat. Vivia en un vaixell i tenia un cotxe. El pirata tenia molts amics i el gat tenia 3 anys. Un dia el vaixell es va enfonsar i el pirata com que no tenia vaixell va agafar el cotxe. El gat es va escapar i el pirata va decidir anar amb el cotxe a buscar el gat. Al cap d’una estona de buscar i buscar i buscar el va trobar a les escombraries. El pirata va trobar un nou vaixell i va conèixer una noia guapa que es deia Marta i van anar a París i es van menjar un croissant però la noia sen va anar i el pirata va plorar i marxar amb cotxe a Tailàndia. I allà hi va fer molts amics per sempre conte contat aquet conte s’ha acabat.

Add a comment

Related presentations

Related pages

Escola Mn. Albert Vives : PROJECTE ÀLBER: GRUP VERMELL

PROJECTE ÀLBER: GRUP VERMELL Al grup vermell de Projecte Àlber
Read more

Ortogrup vermell | Text-La Galera

Cicle inicial. Coneixement del medi; Cultures i religions; ... Ortogrup vermell. Autor/es: Clara Ametller. Nombre de pàgines: 80. Enquadernació: Rústica ...
Read more

Som los de primer i segon | Un bloc a XTECBlocs

Els alumnes de Cicle Inicial, el 29 de maig, ... Els i les alumnes de Cicle inicial hem llegit el conte: El gripau vermell de l’Enric Larreula.
Read more

inicial - Inici. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de ...

Cicle Inicial . CI 1r: LLENGUA CATALANA: ... GRUP PROMOTOR MATERIAL ESCOLAR ... gruix normal (blau-vermell).
Read more

INFANTIL - ESCOLA MONTSERRAT VAYREDA DE LLADÓ

web de cicle inicial. ... expliquem el conte elegit; grup blau. teatre: grup blau. grup groc. sessiÓ2 grup groc. grup vermell. grup vermell. sessiÓ 3.
Read more

Llegir i explicar contes al cicle inicial | Aplicació de ...

... i comprendre Interès i curiositat per mirar o llegir des de contes o llibres ... al cicle i inicial, ... i nenes del grup classe llegeixin ...
Read more

TREBALLEM ELS CONTES - Inici. XTEC - Xarxa Telemàtica ...

El món dels contes ens permet somiar, ... Activitat de grup: crea un conte amb els companys de classe. ... (educació infantil i cicle inicial)
Read more

Contes | El Sitjar Cicle Inicial - XTECBlocs

El bloc de Cicle Inicial de l'Escola El ... Els contes finalistes i que podeu votar ... Vam comentar en gran grup la problemàtica de la ...
Read more

El conte - SOM UNS BONS ESCRIPTORS

CICLE INICIAL. Acròstics. Caligrames. Endevinalles. poemes. RODOLINS. ... Reflexionem sobre les diferencies de les diferents parts d’un conte. ...
Read more