Conte Adopció

67 %
33 %
Information about Conte Adopció
Education

Published on January 13, 2009

Author: meritxellprat

Source: slideshare.net

La millor família del món

Un alegre matí de maig… En Joan La Maria Selecciona el personatge que vulguis

Un alegre matí de maig…

Estava jugant al patí de l’orfanat quan la va cridar la directora.

Maria, t’ha adoptat una família. Demà et vindran a buscar. Va dir la directora. Els altres nens no van trigar a saber la notícia.

Maria, t’ha adoptat una família. Demà et vindran a buscar. Va dir la directora.

Els altres nens no van trigar a saber la notícia.

Quina sort! - Genial, Maria! - Enhorabona! Com creus que serà la teva nova família?

Quina sort!

- Genial, Maria!

- Enhorabona!

Com creus que serà la teva nova família?

La Maria va creuar els dits i va demanar un desig: “ Espero que sigui la millor família del món”. Aquella nit, la Maria no va poder dormir dels nervis i va pensar en com seria la família perfecta.

La Maria va creuar els dits i va demanar un desig:

“ Espero que sigui la millor família del món”.

Aquella nit, la Maria no va poder dormir dels nervis i va pensar en com seria la família perfecta.

Va imaginar que l’adoptava una… família de pastissers! Viuria en una pastisseria. Podria passar el dia entre pastissos, tortells i bombons. Escriure missatges de sucre en els pastissos i xuclaria la merenga dels pastissos. Menjaria magdalenes de xocolata per esmorzar, dinar, berenar i sopar. Sens dubte, una família de pastissers seria la millor del món!

Viuria en una pastisseria. Podria passar el dia entre pastissos, tortells i bombons. Escriure missatges de sucre en els pastissos i xuclaria la merenga dels pastissos. Menjaria magdalenes de xocolata per esmorzar, dinar, berenar i sopar.

Sens dubte, una família de pastissers seria la millor del món!

Després, va imaginar que l’adoptava una… família de pirates! Viuria en un vaixell pirata. Podria navegar pels set mars. Pintar banderes amb calaveres i òssos i buscar tresors. Portaria un mono al braç esquerre i un lloro al braç dret, un pegat a l’ull i una cama de fusta. Sens dubte una família de pirates seria la millor del món.

Viuria en un vaixell pirata. Podria navegar pels set mars. Pintar banderes amb calaveres i òssos i buscar tresors. Portaria un mono al braç esquerre i un lloro al braç dret, un pegat a l’ull i una cama de fusta.

Sens dubte una família de pirates seria la millor del món.

Encara no podia dormir i va imaginar que l’adoptava una… família de domadors! Viuria en un circ. Podria passar-se el dia jugant amb els tigres. Arrissar els bigotis dels lleons i comptar les ratlles de les zebres. Portaria un tigre de Bengala a l’escola per ser la més popular del pati. Sens dubte, una família de domadors seria la millor família del món!

Viuria en un circ. Podria passar-se el dia jugant amb els tigres. Arrissar els bigotis dels lleons i comptar les ratlles de les zebres. Portaria un tigre de Bengala a l’escola per ser la més popular del pati.

Sens dubte, una família de domadors seria la millor família del món!

Tot i així, la son encara no arribava i la Maria va imaginar que l’adoptava una… família d’astronautes! Viuria en una nau espacial. Visitaria tots els planetes. Beuria batuts a la Via Làctia i ballaria l’hula hop amb els anells de Saturn. Comptaria les estrelles per adormir-se cada nit. Sens dubte, una família d’astronautes seria la millor del món!

Viuria en una nau espacial. Visitaria tots els planetes. Beuria batuts a la Via Làctia i ballaria l’hula hop amb els anells de Saturn. Comptaria les estrelles per adormir-se cada nit.

Sens dubte, una família d’astronautes seria la millor del món!

La Maria va mirar per la finestra i va descobrir que s’havia fet de dia. La seva nova família ja l’havia vingut a buscar: Els Pérez

La Maria va mirar per la finestra i va descobrir que s’havia fet de dia.

La seva nova família ja l’havia vingut a buscar:

Els Pérez

L’Andrea, la nova mare de la Maria, és funcionaria de Correus. Tot i que no és pastissera, mai s’oblida cada tarda de donar-li per berenar una enorme magdalena de xocolata

L’Andrea, la nova mare de la Maria, és funcionaria de Correus.

Tot i que no és pastissera, mai s’oblida cada tarda de donar-li per berenar una enorme magdalena de xocolata

L’Albert, el seu nou pare, és agent d’assegurances. No és un pirata, però li encanta jugar cada tarda amb ella i buscar tresors amagats.

L’Albert, el seu nou pare, és agent d’assegurances.

No és un pirata, però li encanta jugar cada tarda amb ella i buscar tresors amagats.

La Rosa és la nova àvia de la Maria i està jubilada. No és domadora de tigres, però té dos gats: en Bigotis i en Barba, que es passen el dia dormint en els seus genolls i els encanten les sardines.

La Rosa és la nova àvia de la Maria i està jubilada.

No és domadora de tigres, però té dos gats: en Bigotis i en Barba, que es passen el dia dormint en els seus genolls i els encanten les sardines.

En Pere és el nou germà de la Maria i estudia en la mateixa escola que ella. No és astronauta, però ha penjat en el sostre del seu dormitori estrelles que brillen perquè la Maria les pugui comptar a la nit abans de dormir.

En Pere és el nou germà de la Maria i estudia en la mateixa escola que ella. No és astronauta, però ha penjat en el sostre del seu dormitori estrelles que brillen perquè la Maria les pugui comptar a la nit abans de dormir.

Així , sota el cel estrellat de la seva habitació , la Maria Pérez va poder dormir i no va haver d’imaginar més. Havia aconseguit la millor família del món ! Clica sobre el text

Així , sota el cel estrellat de la seva habitació , la Maria Pérez va poder dormir i no va haver d’imaginar més.

Havia aconseguit la millor família del món !

Jugava al jardí de l’orfanat quan el director el va cridar al seu despatx.

Jugava al jardí de l’orfanat quan el director el va cridar al seu despatx.

Els altres nens no van trigar a saber-ho. - T’ha adoptat una familia, Joan. Et vindran a buscar demà –li va dir.

Els altres nens no van trigar a saber-ho.

Quina sort! - Que bé!! - Felicitats Joan! Com creus que serà la teva nova familia? - Enhorabona!

Quina sort!

- Que bé!!

- Felicitats Joan!

Com creus que serà la teva nova familia?

En Joan va creuar els dits i va demanar un desig: “ Espero que sigui la millor família del món”. Aquella nit, el Joan no va poder dormir dels nervis i va pensar com seria la familia perfecta.

En Joan va creuar els dits i va demanar un desig:

“ Espero que sigui la millor família del món”.

Aquella nit, el Joan no va poder dormir dels nervis i va pensar com seria la familia perfecta.

Va imaginar que l’adoptava una… família de pastissers! Viuria en una pastisseria. Podria passar el dia entre pastissos, tortells i bombons. Escriure missatges de sucre en els pastissos i xuclar-ne la merenga. Menjaria croissants de xocolata per esmorzar, dinar, berenar i sopar. Sens dubte, una familia de pastissers seria la millor del món!

Viuria en una pastisseria. Podria passar el dia entre pastissos, tortells i bombons. Escriure missatges de sucre en els pastissos i xuclar-ne la merenga.

Menjaria croissants de xocolata per esmorzar, dinar, berenar i sopar.

Sens dubte, una familia de pastissers seria la millor del món!

Després, va imaginar que l’adoptava una… família de pirates! Viuria en un vaixell pirata. Podria navegar pels set mars. Pintar banderes amb calaveres i òssos i buscar tresors. Portaria un mono al braç esquerre i un lloro al braç dret, un pegat a l’ull i una cama de fusta. Sens dubte una família de pirates seria la millor del món!

Viuria en un vaixell pirata. Podria navegar pels set mars. Pintar banderes amb calaveres i òssos i buscar tresors. Portaria un mono al braç esquerre i un lloro al braç dret, un pegat a l’ull i una cama de fusta.

Sens dubte una família de pirates seria la millor del món!

Continuava sense poder dormir, i va imaginar que l’adoptava… una família de domadors de tigres! Si l’adoptava una família de domadors, viuria en un circ. Podria passar el dia jugant amb els tigres. Arrissar els bigotis dels cadells i comptar les ratlles del seu pelatg e. Port aria un tigre de bengala a l’escola per s er el més popular del pati. Sens dubte, una família de domadors seria la millor família del món!

Si l’adoptava una família de domadors, viuria en un circ. Podria passar el dia jugant amb els tigres. Arrissar els bigotis dels cadells i comptar les ratlles del seu pelatg e. Port aria un tigre de bengala a l’escola per s er el més popular del pati.

Sens dubte, una família de domadors seria la millor família del món!

La idea no li desagradava, però la son no arribava i va imaginar que l’adoptava… una família d’astronautes! Viuria en una nau espacial. Podria visitar tots els planetes. Beure batuts a la Vía Láctea i ballar l’hula hop amb els anells de Saturn. A les nits comptaria estrelles per adormir-se. Sens dubte, una família d’astronautes seria la millor família del món!

Viuria en una nau espacial. Podria visitar tots els planetes. Beure batuts a la Vía Láctea i ballar l’hula hop amb els anells de Saturn. A les nits comptaria estrelles per adormir-se.

Sens dubte, una família d’astronautes seria la millor família del món!

En Joan va mirar per la finestra i va descobrir que ja s’havia fet de dia. Havia passat la nit sencera sense dormir i la seva nova família ja havia arribat a buscar-lo! ELS PÈREZ

En Joan va mirar per la finestra i va descobrir que ja s’havia fet de dia. Havia passat la nit sencera sense dormir i la seva nova família ja havia arribat a buscar-lo!

La Cristina, la nova mare del Joan, és funcionaria de correus. No és pastissera però, totes les tardes al tornar de l’escola no s’oblida de comprar-li al Joan un enorme croissant de xocolata per a berenar.

La Cristina, la nova mare del Joan, és funcionaria de correus. No és pastissera però, totes les tardes al tornar de l’escola no s’oblida de comprar-li al Joan un enorme croissant de xocolata per a berenar.

No és un pirata, però li encanta jugar cada tarda amb ell i buscar tresors amagats. El Martí, el seu nou pare, és agent d’assegurances.

No és un pirata, però li encanta jugar cada tarda amb ell i buscar tresors amagats.

La Conxita és la nova àvia del Joan i està jubilada. No és domadora de tigres, però té dos gats: en Bigotis i en Barba, que es passen el dia dormint en els seus genolls i els encanten les sardines.

La Carlota és la nova germana del Joan i estudia en la mateixa escola que ell. No és astronauta, però ha penjat en el sostre del seu dormitori estrelles que brillen perquè en Joan les pugui comptar a la nit abans de dormir.

La Carlota és la nova germana del Joan i estudia en la mateixa escola que ell. No és astronauta, però ha penjat en el sostre del seu dormitori estrelles que brillen perquè en Joan les pugui comptar a la nit abans de dormir.

Així, sota el cel estrellat de la seva habitació, en Joan Pérez va poder dormir i no va haver d’imaginar més. Havia aconseguit la millor família del món!

Així, sota el cel estrellat de la seva habitació, en Joan Pérez va poder dormir i no va haver d’imaginar més.

Havia aconseguit la millor família del món!

FI

Add a comment

Related presentations

Related pages

Un viatge diferent, l'adopció.: Contes sobre l'adopció.

Aquesta entrada és per demanar ajuda: Necessito trobar algun conte per regalar a en Roc, ara té gairebé dos anys i mig, per tan, si no hi ha ...
Read more

Recomanem llibres infantils i juvenils : Sobre l'adopció

Avui hem fet un recull de contes i àlbums il·lustrats que parlen sobre l'adopció. Pares i mares que esperen impacients l'adjudicació de la criatura ...
Read more

conte personalitzat infantil per a nens Adopció ...

Un Conte Personalitzat amb una història tendra i màgica per explicar a tots els fills d'una adopció internacional el perquè de la seva adopció i l ...
Read more

Contes especialitzats - Cuentos personalizados ¡texto y ...

Tres vols (adopció internacional) És una història tendra i màgica per explicar a tots els fills d’una adopció internacional el perquè de la seva ...
Read more

Un viatge diferent, l'adopció.: La granota, la truita i ...

Seguint amb els contes africans, que els tenia una mica abandonats, ... avui en deixo un, de Guinea Ecuatorial.
Read more

L’Elefant Trompeta » » El Trompeta recomana… CONTES ...

Els orígens dels contes, llegendes i altres mites de la literatura infantil (218) Els racons del Trompeta (112) Entrevistes (107) Explica'm un conte (191)
Read more

ÓS MANDRÓS: Recepta-li un conte

La guia 3, es una nova guia tot i que repeteixi alguns títols. Els temes estan endreçats d’una nova forma: EL CURS DE LA VIDA L’adopció, l ...
Read more

Contes | Cuentos Personalizados - Contes personalitzats

Com són? Col·lecció de contes personalitzats únics i originals. A diferència altres contes personalitzats, també es poden escollir els dibuixos, a ...
Read more

SocPetit.cat • Mostra el tema - contes sobre adopció

SocPetit.cat. El portal dels nens. Saltar fins al contingut : Índex del fòrum ‹ El desig d'un nou bebè ‹ Adopcions i acolliments; Canvia la mida de ...
Read more

Demanen la retirada d'un conte d'Estivill sobre l'adopció ...

El senyor Estivill, metge que se les dóna de pediatra, pedagog, pscòleg i sexòleg, també se les dóna d'escriptor i ha publicat alguns contes per a ...
Read more