Concept de Berghut conceptversie 2

50 %
50 %
Information about Concept de Berghut conceptversie 2
Entertainment

Published on December 6, 2008

Author: hansennel

Source: slideshare.net

de Berghut

Bergbeleving Op een fantastische plek – vaak hoog - in de bergen vind je een onderkomen waar je kunt komen wanneer je maar wilt: de deur staat altijd open. Om te slapen, om anderen te ontmoeten, over je ervaringen en drijfveren te vertellen en de bergen te beleven. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn. Je komt er veelal na een lange wandeling, moe en voldaan. Of na een intensieve toerskitocht. Als ‘eind’bestemming of op doorreis. Je vindt er altijd mensen met een verhaal. De huttenwaard staat midden tussen de gasten. Er hangt een warme en ongedwongen sfeer. Je vindt er veel hout en oorspronkelijkheid. Middenin de natuur. Dit leven vind je in een berghut.

Op een fantastische plek – vaak hoog - in de bergen vind je een onderkomen waar je kunt komen wanneer je maar wilt: de deur staat altijd open. Om te slapen, om anderen te ontmoeten, over je ervaringen en drijfveren te vertellen en de bergen te beleven. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn.

Je komt er veelal na een lange wandeling, moe en voldaan. Of na een intensieve toerskitocht. Als ‘eind’bestemming of op doorreis.

Je vindt er altijd mensen met een verhaal. De huttenwaard staat midden tussen de gasten. Er hangt een warme en ongedwongen sfeer. Je vindt er veel hout en oorspronkelijkheid. Middenin de natuur.

Dit leven vind je in een berghut.

Berghut nieuwe stijl Een berghut is niet altijd voor iedereen bereikbaar. Jammer, want het is een bijzondere ervaring. Daarom brengen wij, Hans en Nel, zo’n mooie plek naar je toe: een berghut waar iedereen kan komen! Je vindt deze plek op 950 meter hoogte op een steenworp afstand van Rauris. In het pittoreske Raurisertal in de Oostenrijkse bergen (Salzburgerland). Beleef samen de sfeer, openheid, ongedwongenheid, saamhorigheid en het bergleven op een bereikbare plek. Een plek waar je vakantie kunt vieren, inspiratie opdoet en tot jezelf kunt komen. Waar je ook gelijkgestemden vindt. Op een even zo fantastische locatie in de bergen als een traditionele berghut. Deze plek heet dan ook: de Berghut (nieuwe stijl)

Een berghut is niet altijd voor iedereen bereikbaar. Jammer, want het is een bijzondere ervaring. Daarom brengen wij, Hans en Nel, zo’n mooie plek naar je toe: een berghut waar iedereen kan komen! Je vindt deze plek op 950 meter hoogte op een steenworp afstand van Rauris. In het pittoreske Raurisertal in de Oostenrijkse bergen (Salzburgerland).

Beleef samen de sfeer, openheid, ongedwongenheid, saamhorigheid en het bergleven op een bereikbare plek. Een plek waar je vakantie kunt vieren, inspiratie opdoet en tot jezelf kunt komen. Waar je ook gelijkgestemden vindt. Op een even zo fantastische locatie in de bergen als een traditionele berghut.

Deze plek heet dan ook: de Berghut (nieuwe stijl)

Authenticiteit In de Berghut vind je de sfeer en elementen van een traditionele Berghut terug. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer: unieke mensen met een verhaal, boeken, spelletjes, gezond en lekker eten (op een ongedwongen manier opgediend). Je vindt er veel hout, foto’s en oorspronkelijkheid. Je draagt eigen huttensloffen en je kunt zelfs op een ‘slaapzaal’ slapen (de zogenaamde ‘Matrassenlage’) Gastvrijheid en vertrouwen, dat is de Berghut ook. Wij als bewoners van de Berghut dragen bij aan een prettig verblijf. Als we er even niet zijn, pak dan bijvoorbeeld gerust een drankje uit de koelkast in de stube en ‘teken’ deze af. Altijd dichtbij de natuur, of je nu in de Berghut bent of buiten: de Berghut is omringd door een heerlijke groene omheinde tuin en omgeven door bergen. Ervaar het berggevoel.

In de Berghut vind je de sfeer en elementen van een traditionele Berghut terug.

Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer: unieke mensen met een verhaal, boeken, spelletjes, gezond en lekker eten (op een ongedwongen manier opgediend).

Je vindt er veel hout, foto’s en oorspronkelijkheid. Je draagt eigen huttensloffen en je kunt zelfs op een ‘slaapzaal’ slapen (de zogenaamde ‘Matrassenlage’)

Gastvrijheid en vertrouwen, dat is de Berghut ook. Wij als bewoners van de Berghut dragen bij aan een prettig verblijf. Als we er even niet zijn, pak dan bijvoorbeeld gerust een drankje uit de koelkast in de stube en ‘teken’ deze af.

Altijd dichtbij de natuur, of je nu in de Berghut bent of buiten: de Berghut is omringd door een heerlijke groene omheinde tuin en omgeven door bergen.

Ervaar het berggevoel.

Met comfort De sfeer dus van een traditionele berghut en een ‘back to basic’-gevoel, maar met een tikkeltje meer comfort en privacy: Onze Berghut is sfeervol en eigentijds ingericht (met behoud van elementen van een authentieke berghut). Je hebt een sfeervolle ingerichte eigen kamer. Wat dacht je van nieuw en fris eigen sanitair? Elke kamer heeft een eigen balkon met ruim uitzicht op de bergen. Als je dat wilt, kun je in de Berghut gewoon op je computer werken. En, om de plek bereikbaar te maken: je kunt er gemakkelijk komen. Dus iets meer van deze tijd.

De sfeer dus van een traditionele berghut en een ‘back to basic’-gevoel, maar met een tikkeltje meer comfort en privacy:

Onze Berghut is sfeervol en eigentijds ingericht (met behoud van elementen van een authentieke berghut).

Je hebt een sfeervolle ingerichte eigen kamer.

Wat dacht je van nieuw en fris eigen sanitair?

Elke kamer heeft een eigen balkon met ruim uitzicht op de bergen.

Als je dat wilt, kun je in de Berghut gewoon op je computer werken.

En, om de plek bereikbaar te maken: je kunt er gemakkelijk komen.

Dus iets meer van deze tijd.

Buitenleven Buitenleven speelt een belangrijke rol in de Berghut. Je kunt er je hart ophalen. Het hele jaar door! Of: herbeleef de Sound of Music in Salzburg. Ook een dag vertoeven aan het meer van Zell am See is een heerlijke bergbeleving. Voor elk wat wils dus. (berg)wandelen mountainbiken wielrennen wildkamperen zomerskiën (in Kaprun) goud zoeken paardrijden picknicken ravotten bij beekjes skiën toerskiën winterwandelen sneeuwschoenwandelen langlaufen winterkamperen rodelen hondenslee-tochten skifakkeltochten

(berg)wandelen

mountainbiken

wielrennen

wildkamperen

zomerskiën (in Kaprun)

goud zoeken

paardrijden

picknicken

ravotten bij beekjes

skiën

toerskiën

winterwandelen

sneeuwschoenwandelen

langlaufen

winterkamperen

rodelen

hondenslee-tochten

skifakkeltochten

Voor iedereen De Berghut is er voor iedereen die deze manier van bergbeleving en ervaringen delen aanspreekt. Kinderen maken kennis om met het echte bergleven. Lekker actief bezig zijn en op een echte berghut ‘slaapzaal’ slapen met leeftijdgenootjes! En voor de kleinsten is er kinderopvang mogelijk. Veel buitensporters houden niet voor niets van buiten zijn en bewegen. Is een hotel niets voor jou, maar wil je toch wat meer comfort dan een tent? Voor veel bedrijven en ondernemers gaat het niet om luxe: het gaat om ontwikkeling, passie en synergie. De Berghut – met trainingsruimte – is een geschikte plek voor organisaties en aanpakkers pur sang. Maar ook als je jezelf wilt ontwikkelen. Of je nu een sabbatical hebt en wilt helpen in de keuken, een boek wilt schrijven of op zoek bent naar je passie. Of gewoon om bij te tanken. Dan zoek jij de Berghut op.

De Berghut is er voor iedereen die deze manier van bergbeleving en ervaringen delen aanspreekt.

Kinderen maken kennis om met het echte bergleven. Lekker actief bezig zijn en op een echte berghut ‘slaapzaal’ slapen met leeftijdgenootjes! En voor de kleinsten is er kinderopvang mogelijk.

Veel buitensporters houden niet voor niets van buiten zijn en bewegen. Is een hotel niets voor jou, maar wil je toch wat meer comfort dan een tent?

Voor veel bedrijven en ondernemers gaat het niet om luxe: het gaat om ontwikkeling, passie en synergie. De Berghut – met trainingsruimte – is een geschikte plek voor organisaties en aanpakkers pur sang.

Maar ook als je jezelf wilt ontwikkelen. Of je nu een sabbatical hebt en wilt helpen in de keuken, een boek wilt schrijven of op zoek bent naar je passie. Of gewoon om bij te tanken.

Dan zoek jij de Berghut op.

Hans & Nel “ Doe de dingen waar je hart van gaat zingen.” (Nel) “ Ik ga voor plezier en uitdaging.” (Hans) Wij, Hans en Nel, zijn jouw ‘hutten-waarden’. We hebben al jaren een gezamenlijke passie voor de bergen, voor mensen bij elkaar brengen en helpen, buitenleven en dingen mooi maken. De wens om een tijdje in de bergen te wonen, kriebelt al een paar jaar. Een appartement kopen in de Zwitserse bergen was in 2003 stap één. Inmiddels hebben we een chalet met tien gastenkamers in de Oostenrijkse bergen (‘de Berghut’). De deur staat vanaf eind 2009 open! Een groot avontuur, met twee hele jonge kinderen en financiële ‘zekerheid’ en vrienden en familie achterlatend. We willen het ervaren en beleven en geen spijt hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. We gaan ervoor!

“ Doe de dingen waar je hart van gaat zingen.” (Nel)

“ Ik ga voor plezier en uitdaging.” (Hans)

Wij, Hans en Nel, zijn jouw ‘hutten-waarden’. We hebben al jaren een gezamenlijke passie voor de bergen, voor mensen bij elkaar brengen en helpen, buitenleven en dingen mooi maken. De wens om een tijdje in de bergen te wonen, kriebelt al een paar jaar.

Een appartement kopen in de Zwitserse bergen was in 2003 stap één. Inmiddels hebben we een chalet met tien gastenkamers in de Oostenrijkse bergen (‘de Berghut’). De deur staat vanaf eind 2009 open!

Een groot avontuur, met twee hele jonge kinderen en financiële ‘zekerheid’ en vrienden en familie achterlatend. We willen het ervaren en beleven en geen spijt hebben van de dingen die we niet hebben gedaan. We gaan ervoor!

Ben je geraakt door het gevoel van de Berghut of wil je ons avontuur volgen? www. deberghut.com “ Zeg ‘t me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het begrijpen.”

Ben je geraakt door het gevoel van de Berghut of wil je ons avontuur volgen?

www. deberghut.com

“ Zeg ‘t me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het begrijpen.”

Add a comment

Related presentations

Related pages

drytool 2009 2 - YouTube

Tweede filmpje van de selectieroute tijdens De Berghut drytool 2009 ... drytool 2009 2 ... Concept to Photo Urban Dry Tooling ...
Read more

Drytool selectie routes - De Berghut - YouTube

Drytool selectie routes - De Berghut ... 2:20. spadoutDOTcom ... Concept to Photo Urban Dry Tooling - Duration: 6:05.
Read more

Concept de Berghut conceptversie 2 - Entertainment & Humor

Lezersaanbieding Roots berghut Sauerland Lezersaanbieding voor Roots, met het berghuttendorp Liebesgrün in Sauerland.
Read more

EN EN - EDRi

laying down measures to complete the European single market for electronic ... building on the concept of a ... 2, provided that it ...
Read more

Achtergronden bij milieugerichte levenscyclusanalyses van ...

... derde door de begeleidingscommissie geaccordeerde conceptversie. [R Heijungs; ... 2; 3; 4; 5; Preview this item Preview this item.
Read more

Infiniti QX30 Concept steelt de show in Genève ...

Na een korte opwarmperiode met een enkele teaser heeft Infiniti een eerste foto vrijgegeven waarop de QX30 Concept ... conceptversie, ... 2 3-deurs 2 5 ...
Read more