Conan PR

60 %
40 %
Information about Conan PR
Marketing

Published on March 8, 2014

Author: CONAN_Public_Affairs

Source: slideshare.net

Description

Suntem o agenție de comunicare și furnizăm servicii de relații cu presa, PR online și evenimente de PR pentru clienți interesați de reputația companiei lor și care vor rezultate clare și măsurabile. Vezi prezentarea pentru mai multe detalii despre servicii, clienți și premii câștigate.

Cine suntem? Suntem o echipă de profesioniști în comunicare, tineri, entuziaști și dedicați 8 zile din 7 reputației partenerilor noștri. Suntem genul care muncesc din greu și găsesc soluții, indiferent dacă avem de-a face cu relații media, PR online sau evenimente de PR. Ne dorim un anumit tip de parteneri, aceia care încep fresh și țintesc departe, care sunt în căutarea unui angajament pe termen lung, dar cu rezultate clare și măsurabile. Pe scurt, suntem Conan. PR ALL IN.

Elena Bululete Partner & PR Consultant Elena are o experiență de aproape 10 ani în comunicare. A lucrat în agenții precum Profile Communication și Millenium Communication, unde a desfășurat activități de PR și organizare de evenimente. În 2012, Elena a lansat „Aderwise - Life Behind Ads”, un director de inspirație pentru creativi și nu numai. Este absolventă a Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, a unui master în comunicare politică în cadrul aceleași facultăți și a modulului 2 al Școlii IAA.

Andrei Constantinescu Managing Partner Andrei lucrează ca specialist în comunicare din 2004 și de-a lungul carierei sale a acordat consultanță pentru lideri și organizații din întreaga țară. Alături de Elena, în 2010, a pus bazele agenției de comunicare Conan PR. Andrei este absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA și are un master în Comunicare Politică și Electorală.

Oana Logigan PR Consultant Oana și-a început cariera de specialist în PR la una dintre cele mai mari firme de avocatură din România. A continuat cu proiecte de comunicare în zona dezvoltării profesionale, a brandingului, marketingului și arhitecturii. Oana este absolventă a Facultății de Litere, secția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității București.

Diana Jora PR Consultant Diana a început să lucreze în comunicare din 2009, mai întâi ca voluntar, apoi ca și consultant în agenție. An după an, ea și-a completat experiența cu activări și campanii pentru clienți din domenii precum FMCG, business, lifestyle și fashion. Diana a absolvit Academia de Studii Economice, are un Master în Managementul Afacerilor Internaționale și a terminat cursurile Școlii IAA.

Small Consultancy of the Year 2013 În 2013 am câștigat premiul Small Consultancy of the Year la Romanian PR Award. A fost prima participare la un festival și primul premiu câștigat.

Ce facem?

Servicii • Brand & marketing communication • Media relations • PR events • Online PR • Crisis & reputation management • Third party sponsorhip & partnership

Clienți

Conan PR a asigurat servicii de comunicare pentru CODECS, compania cu cea mai bogată tradiție în domeniul educației de business din România. Conan PR a coordonat activitatea de comunicare a CODECS, de la relația cu presa și management evenimente, până la comunicare de criză și social media.

Avenor College este o instituție de învățământ româno-britanică, din nordul Capitalei, care în septembrie 2013 a trecut printr-un proces complet de rebranding. Conan PR a organizat conferința de presă prin care a fost anunțat rebranding-ul, a promovat școala prin apariții în presă și a gestionat interacțiunea cu jurnaliști și bloggeri.

Total Post este cea mai importantă companie privată de pe piața corespondenței adresate, fiind fondată la sfârșitul anului 2009. Conan PR este responsabilă de toate aspectele de comunicare ale Total Post, incluzând relația cu presa, organizarea de evenimente, comunicare internă sau comunicare de criză.

HoneyWood este un constructor român de case pe structură de lemn, cu o experiență de peste 10 ani în țări din Europa de Vest. Începând cu martie 2013, HoneyWood construieşte case de lemn şi în România. Conan PR a realizat strategia de comunicare pentru intrarea pe piața locală, a organizat evenimentul de lansare şi asigură servicii complete de comunicare: media relations, evenimente de PR, activări online şi offline.

Pe 1 iulie 2012 s-a lansat Storience, agenția care construiește branduri coerente și captivante. Conan PR a fost încă de la început alături de agenția fondată de Adriana și Ștefan Liuțe, asigurând relația cu presa și participarea Storience la evenimente de profil.

MATIUS este singurul studio de arhitectură din România specializat exclusiv pe arhitectura de retail, cu un portofoliu de peste 300 de magazine în toată țara. Serviciile pe care Conan PR le asigură pentru MATIUS includ gestionarea relației cu presa și interacțiune pe canalele de socializare online.

Hello Group este o agenție de comunicare fullservice, independentă, cu experiență în FMCG, marketing adresat femeilor și trade marketing. Serviciile furnizate de Conan PR au inclus promovarea brandului Hello și gestionarea relației cu presa.

artcademy® a fost prima școală de business în modă din România, lansată de CODECS împreună cu L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD’SPÉ Paris) pentru cei care doresc să își dezvolte o carieră sau o afacere în acest domeniu de activitate extrem de competitiv. Conan PR a organizat lansarea artcademy® și a asigurat promovarea școlii de business în presa de specialitate, prin relația cu jurnaliștii și bloggeri de profil.

Companie producătoare de ciocolată premium, Heidi Chocolat este parte a grupului elvețian Confiseur Läderach. Conan PR a lansat campania Smiling Moments, prin care Heidi oferea câte un zambet de ciocolată alături de fiecare cutie nouă de praline Grand’Or Moments.

Conan PR a gestionat relația cu presa pentru lansarea proiectului„Atelierele de Prăjiturit” și pentru lansarea noului sortiment „Rapsodie cu Vișine”, din categoria „Prăjiturilor fără coacere”. Evenimentul de lansare a găzduit peste 20 de jurnaliști în „grădina deliciilor”.

În 2012, Conan PR și Amarula au dat startul petrecerilor de vară cu un cocktail show organizat alături de maeștrii în bartending de la Flair Angel. Alături de jurnaliști și bloggeri am vorbit despre despre ce înseamnă un cocktail bun și am asistat la un show de flair realizat de campionii Valentin Luca și Ionuț Ivanov.

Riemmerschmid este brandul sub care se regăsesc siropurile de bar din portofoliul Heinrig, fiind o componentă principală pentru majoritatea cocktailurilor din barurile și puburile din Romania. Conan PR a asigurat relația cu presa pentru competiția națională a barmanilor, Riemerschmid Mixing Class '12.

Conan PR gestionează activitățile de relații publice ale Simbio din 2011. Mai mult decât o cafenea sau un wine&bar, Simbio este un loc magic în Centrul Vechi unde poți să găsești ce este mai bun din acele mici plăceri pe care viața ți le poate oferi. Și chiar un pic mai mult decât atât.

Red Angus Steakhouse, unul dintre primele restaurante cu specific american din București, a trecut în 2013 printrun proces complex de rebranding și reamenjare a localului. Conan PR a coordonat întreaga activitate de comunicare a noului brand, oferind consultanță cu privire la toate aspectele de comunicare și marketing ale acestuia, incluzând gestionarea relației cu presa, management de evenimente și social media.

La Seratta este un loc minunat, departe de agitația orașului, care oferă clienților săi o ambianță perfectă pentru nunți, botezuri, petreceri private și evenimente corporate. Conan PR asigură servicii complete de comunicare, de la media relations, la organizare de evenimente de PR și activări online.

Conan PR a gestionat relația cu presa pentru Le Boudoir, asigurând apariții ale brandului în interviuri și reportaje, prezența la evenimente publice și realizarea de parteneriate cu publicații de profil. Magazinul de frumusețe Le Boudoir a lansat pe piață un concept nou, de loc pentru înfrumusețare completă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Famous Production este o casă de producție înființată în 2012 de către artistul și producătorul Randi. Conan PR a asigurat comunicarea proiectelor Famous Production, lansarea noilor hituri, participarea artiștilor la evenimente de profil (lifestyle & mondene) și a facilitat interactiunea dintre artiști și fani pe canalele de socializare online.

iCut.ro este primul magazin online de cuttere OLFA – cel mai important producător de cuttere la nivel mondial. Conan PR a gestionat lansarea noului proiect pe piața din România. Produsele OLFA iși pot gasi intrebuințare în birourile de arhitectură, atelierele de design, manufacturile artizanale și în rândul pasionaților de bricolaj.

Contact Lunei, nr. 3, ap. 5, sect. 2, București +40744674022 0ffice@conanpr.ro www.facebook.com/ConanPR.ro

Vă mulțumim!

Add a comment

Related presentations

Brands are more invested today than ever before on curating and distributing paid,...

Marketers need to be creating and publishing original content across many differen...

As content marketing continues to increase in popularity in every industry, more m...

Il Direct Email Marketing (DEM) è una tipologia di marketing diretto che usa la po...

This presentation contains all 120 rules from Part 1 of the 2nd edition of "Email ...

Olá, somos o Paulo Bernardes e o Pedro Silvestre, temos uma ambição em comum de me...

Related pages

Conan PR

Diamond by Adesgo. Pull Up Your 8 Den Challenge. Lumină pentru Ursici. Fiat Lux. IKEDOO. OZN-ul Copiilor
Read more

Conan PR | Facebook

Conan PR, Bucharest, Romania. 2,361 likes · 1 talking about this · 29 were here. We're the hard-working-solution-finding kind of guys, no matter if we...
Read more

Conan der Barbar – Teil 3 geplant: Arnold Schwarzenegger ...

Die „Conan“-Filme machten ihn berühmt. Jetzt schlüpft Arnold Schwarzenegger zum dritten Mal in die Rolle des schwertschwingenden Barbaren.
Read more

Conan PR - Timeline | Facebook

Conan PR, Bucharest, Romania. 2,361 likes · 3 talking about this · 29 were here. We're the hard-working-solution-finding kind of guys, no matter if we...
Read more

Conan's 'Uphill Climb' To Late-Night Throne : NPR

Conan O'Brien has probably had the most unusual career trajectory of any current late-night host. When he joined NBC's Late Night in 1993 ...
Read more

Conan : Cast & Crew - Besetzung und Stab: Schauspieler ...

Besetzung und Stab von Conan. Regisseur: Marcus Nispel. Besetzung : Jason Momoa, Rachel Nichols.
Read more

Magic Kaito 1412 - Details - Proxer.Me

So, damit wird das meine dritte Review. Magic Kaito 1412 oder besser gesagt, Magic Kaito ist einer der bösen Buben aus der Detektiv Conan Geschichte (Mehr ...
Read more

Home - Canon Deutschland

Canon Europe, der führende Anbieter von Digitalkameras, digitalen Spiegelreflexkameras, Tintenstrahldruckern & professionellen Druckern für Unternehmen ...
Read more

Google

Jetzt Online-Marketing lernen – mit kostenlosen maßgeschneiderten Kursen von Google
Read more

Support Consumer Produkte - Canon Deutschland

Treiber, Software und Handbücher herunterladenUm auf die oben angegebenen Inhalte und mehr, wie Apps, Firmware, FAQs und Fehlercodes, zuzugreifen, suchen ...
Read more