COMPAREM ELS TALLERS DE LECTURA I EL CON D'EDGAR DALE

100 %
0 %
Information about COMPAREM ELS TALLERS DE LECTURA I EL CON D'EDGAR DALE
Education

Published on February 20, 2014

Author: beatriu.palau

Source: slideshare.net

Description

Comparem la seqüencia didàctica dels Tallers de Lectura amb la Piràmide d'Aprenentatge de l'EDGAR DALE

ELS TALLERS DE LECTURA amb LA PIRÀMIDE D’EDGAR DALE

INTRODUCCIÓ    L’èxit dels Tallers de lectura és evident a partir dels resultats obtinguts. Si comparem la seqüència didàctica d’un Taller de lectura i el procés d’aprenentatge de l’Edgar Dale entenem aquests bons resultats. Us convido a fer aquesta reflexió didàctica a a partir de la comparació i a compartir-la amb els vostres companys.

   Quan apliquem una seqüència didàctica on l’alumne té l’oportunitat de: Escoltar i veure un modelatge. Participar en una conversa. Fer una acció significativa. Augmenta % del seu record i per tant del seu aprenentatge.

Edgar Dale: www.reporteducacio.cat Beatriu Palau: http://lecturaiaprenentatge.blogspot.com

Edgar Dale: www.reporteducacio.cat Beatriu Palau: http://lecturaiaprenentatge.blogspot.com

Add a comment

Related presentations

Related pages

MINILLIÇONS DE LECTURA : L'ÈXIT DELS TALLERS DE LECTURA!!!

Recursos i reflexions sobre la lectura i el seu aprenentatge. ... Banc de Tallers; Estratègies de lectura; Material; Tipus de text; Avaluació Lectora ...
Read more

Treball de fi de màster

... a l’hora d’escriure en el foli. LECTURA ... marc de fotos a l’aula taller. Tots els membres de l ... El con d’aprenentatge d’ Edgar Dale
Read more

Camí de ser mestra

Coincideixo plenament en això de “redefinir” els deures ; ja ho diu la lectura, ... vomitat" tots els conceptes). I en el cas ... d'Edgar Dale .
Read more

YouTube

Disfruta de los vídeos y la música que te gusta, sube material original y comparte el contenido con tus amigos, tu familia y el resto del mundo en YouTube.
Read more

IES L'ELIANA

Participación en el Circuito Prefestival Cinema L'Eliana Divendres, 13 Maig 2016. Concurso "Dale al Play por la Solidaridad ... Tots els drets reservats.
Read more

febrero | 2012 | PAPELES DEL CLUB PICKWICK | Página 2

... de vegades taller que és un altre infern ... contrasten amb els moments musicals i el jingle del ... si ho comparem amb les ...
Read more

Chirbit

Record your audio with our iOS/Android app or via the chirbit web based recorder. Upload. Upload your audio files of up to 120mb each.
Read more

Google

Advertising Programmes Business Solutions +Google About Google Google.com © 2016 - Privacy - Terms ...
Read more