Comfortelektronica

60 %
40 %
Information about Comfortelektronica

Published on May 19, 2007

Author: rekkib

Source: slideshare.net

Comfortsystemen Elektrisch bediende ruiten, airco, parkeerhulp... comfortsystemen zijn in moderne auto's niet meer weg te denken. Autorijden wordt hierdoor aangenamer en veiliger.

Comfortsystemen De auto zit er vol mee

De auto zit er vol mee

Comfortsystemen Een paar voorbeelden ( je kunt doorklikken of op de links klikken ) Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen aan de bestuurderszijde Gekoeld dashboardkastje Koplampen met " Follow -me-home"-functie Standkachelverwarming voor motor en binnenruimte Verstelbare middenarmsteun Verwarmde voorstoelen Voorstoelen met ventilators        

Een paar voorbeelden ( je kunt doorklikken of op de links klikken )

Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen aan de bestuurderszijde

Gekoeld dashboardkastje

Koplampen met " Follow -me-home"-functie

Standkachelverwarming voor motor en binnenruimte

Verstelbare middenarmsteun

Verwarmde voorstoelen

Voorstoelen met ventilators

       

Comfortsystemen Bekerhouders Buitenspiegels en binnenspiegel met automatische dimfunctie Dubbele deelbare zonnekleppen met verlichte make-upspiegel Elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels Elektrisch bediende ramen Elektrisch bediend (glazen) schuif/kanteldak

Bekerhouders

Buitenspiegels en binnenspiegel met automatische dimfunctie

Dubbele deelbare zonnekleppen met verlichte make-upspiegel

Elektrisch bediende en verwarmde buitenspiegels

Elektrisch bediende ramen

Elektrisch bediend (glazen) schuif/kanteldak

Comfortsystemen Elektrisch inklapbare buitenspiegels Cruise Control Centrale portiervergrendeling met anti-hi-jack Verwarmde voorruit Achteruitrij-camera Telefoon-integratie Verwarmde voorstoelen en achterbankzitting Warmte-absorberend glas  Airco met interieurluchtfilter   

Elektrisch inklapbare buitenspiegels

Cruise Control

Centrale portiervergrendeling met anti-hi-jack

Verwarmde voorruit

Achteruitrij-camera

Telefoon-integratie

Verwarmde voorstoelen en achterbankzitting

Warmte-absorberend glas 

Airco met interieurluchtfilter   

Comfortsystemen Elektrisch (glazen) schuif/kanteldak Met kantelpositie om ventilatie mogelijk te maken zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Elektrisch (glazen) schuif/kanteldak

Met kantelpositie om ventilatie mogelijk te maken zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Comfortsystemen Koplampen met "Follow-me-home"-functie Met deze functie kunnen de koplampen nog bijvoorbeeld 30 seconden na het uitstappen blijven branden. Handig om een donkere oprit te verlichten.

Koplampen met "Follow-me-home"-functie

Met deze functie kunnen de koplampen nog bijvoorbeeld 30 seconden na het uitstappen blijven branden. Handig om een donkere oprit te verlichten.

Comfortsystemen Binnenspiegel met automatische dimfunctie - Reduceert automatisch hinderlijk lichtschijnsel van de koplampen van achterliggers in de achteruitkijkspiegel.

Binnenspiegel met automatische dimfunctie - Reduceert automatisch hinderlijk lichtschijnsel van de koplampen van achterliggers in de achteruitkijkspiegel.

Comfortsystemen Cruise Control Met cruise control rijd je meer ontspannen en ook veiliger zonder dat je je voet op het gaspedaal hoeft te houden. Eenvoudig te bedienen via toetsen in het stuurwiel.

Cruise Control

Met cruise control rijd je meer ontspannen en ook veiliger zonder dat je je voet op het gaspedaal hoeft te houden. Eenvoudig te bedienen via toetsen in het stuurwiel.

Comfortsystemen Boordcomputer Helpt je nog zuiniger te rijden. Geeft het actuele en gemiddelde brandstofgebruik, het resterende rijbereik, de gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand aan.

Boordcomputer

Helpt je nog zuiniger te rijden. Geeft het actuele en gemiddelde brandstofgebruik, het resterende rijbereik, de gemiddelde snelheid en de afgelegde afstand aan.

Comfortsystemen Maakt het vinden van de ideale zithouding bijzonder makkelijk. Voor de bestuurdersstoel en de buitenspiegels kunnen drie standen in het geheugen worden opgeslagen. Heel handig wanneer verschillende personen met de wagen rijden. Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen aan de bestuurderszijde

Maakt het vinden van de ideale zithouding bijzonder makkelijk. Voor de bestuurdersstoel en de buitenspiegels kunnen drie standen in het geheugen worden opgeslagen. Heel handig wanneer verschillende personen met de wagen rijden.

Elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen aan de bestuurderszijde

Comfortsystemen Elektrisch inklapbare buitenspiegels met verlichting Extra veilig wanneer je de auto in het donker parkeert. Bij het in- en uitstappen zie je putten en stoepranden ook beter.

Elektrisch inklapbare buitenspiegels met verlichting

Extra veilig wanneer je de auto in het donker parkeert. Bij het in- en uitstappen zie je putten en stoepranden ook beter.

Comfortsystemen Airco met interieurluchtfilter Houdt de ingestelde temperatuur in de auto constant, ongeacht de weersomstandigheden en de intensiteit van de zonnestraling. Tevens zorgt het interieurlucht-kwaliteitssysteem dat uitlaatgassen en geuren buiten blijven. Zo is de lucht in de auto zuiverder dan buiten.

Airco met interieurluchtfilter

Houdt de ingestelde temperatuur in de auto constant, ongeacht de weersomstandigheden en de intensiteit van de zonnestraling. Tevens zorgt het interieurlucht-kwaliteitssysteem dat uitlaatgassen en geuren buiten blijven. Zo is de lucht in de auto zuiverder dan buiten.

Comfortsystemen Je bent nu een hoop comfortsystemen tegengekomen. Als je er zelf nog meer kunt vinden of verzinnen, zoek er dan een leuk plaatje bij en zet hem er bij. Succes!

Je bent nu een hoop comfortsystemen tegengekomen. Als je er zelf nog meer kunt vinden of verzinnen, zoek er dan een leuk plaatje bij en zet hem er bij.

Succes!

Add a comment

Related pages

autodiagnose.eu | LinkedIn

... comfortelektronica- of netwerkstoring is. Wij leveren deze dienst aan garagebedrijven, schadeherstellers, verzekeraars en particulieren. ...
Read more

Service | Autogarage M.C.C.S

... ob ein Motormanagement, Airbag, ABS, ist comfortelektronica- oder Netzwerkfehler. ...
Read more

Geniaal eenvoudig in gebruik ESI[tronic] 2.0 – de nieuwe ...

comfortelektronica Diagnose en reparatie aan het voertuig TSB. Truck Truck ZF Wisselstukken van ZF Services. 6. Omvang. Remote Diagnosis ondersteuning . op ...
Read more

Design Jobs in Amsterdam, Netherlands | LinkedIn

Onze opdrachtgever is een internationaal & dynamisch bedrijf, van 120 man sterk. Haar business en passie is comfort elektronica voor nieuwe en/of bestaande ...
Read more

Magic Heat inbouwstoel- verwarming Type MSH-45

van de comfortelektronica hun opgeslagen data. Afhankelijk van de uitrusting van de auto moeten de volgende data opnieuw ingesteld worden: - radiocode
Read more

Service | Autogarage M.C.C.S

... of our diagnosis is a clear determination of the cause of a failure whether an engine management, airbag, ABS, is comfortelektronica- or network ...
Read more

851329 waeco magic speed MS50

vluchtige opslagmedia van de comfortelektronica hun gegevens. De volgende gegevens moeten, afhankelijk van de uitrusting van het voertuig, opnieuw
Read more

Wendy Saglam | LinkedIn

Inbouw alarm klasse 2&3 KIWA-SCM, geïntegreerde navigatie, cruise control, comfort elektronica, bluetooth-, USB- en AUX-interfaces, maatwerk CAN oplossingen.
Read more