Cel Mai Frumos Mesaj

100 %
0 %
Information about Cel Mai Frumos Mesaj

Published on October 4, 2007

Author: guestd0b558

Source: slideshare.net

Description

Acum e ziua mea!

D acă ar trebui sa mori înaintea mea, Întreabă dacă poţi lua cu tine un prieten . Dacă trăieşti până la 100 de ani aş vrea să trăiesc 100 de ani minus o zi ca să nu trebuiască să trăiesc Fără tine. Adevărata prietenie este ca sănătatea; Valoarea ei este rar apreciată până când nu ai pierdut-o.

Un prieten adevărat este cel care-ti este alături atunci când restul lumii te-a părăsit. Tatăl meu obişnuia să spună că atunci când mori, dacă ai cinci prieteni adevăraţi, atunci ai avut o viaţă minunată.

Dacă toţi prietenii mei ar sări de pe un pod eu nu aş sări împreună cu ei ci aş sta jos, ca să-i prind. Ţine un prieten adevărat cu amândouă mâinile

Eu mă bazez pe tine şi tu t e bazezi pe mine şi totul este bine. Prietenia este o singură minte în două trupuri.

Nu merge înaintea mea, pentru că s-ar putea să nu te pot urma. Nu merge în urma mea, pentru că s-ar putea să nu te pot ghida. Mergi alături de mine şi fii prietenul meu.

Toţi aud ceea ce spui. Prietenii ascultă ceea ce spui. Cei mai buni prieteni ascultă ceea ce nu spui. Prietenul este acela care cunoaşte cântecul inimii tale şi poate să ţi-l cânte atunci când ai uitat cuvintele.

Fiecare dintre noi urmăm drumuri diferite în viaţă, dar oriunde mergem, luăm cu noi câte puţin unul de la altul, de pretutindeni. Prietenii sunt modul în care Dumnezeu are grijă de noi.

Străinii sunt doar prieteni care aşteaptă să se întâmple ceva. Prietenii sunt ca şi bucăţile de şuncă din bolul de salată al vieţii.

Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tăi, chiar dacă acest lucru înseamnă să îl trimiţi persoanei care ţi l-a trimis ţie. Şi dacă primeşti acest mesaj de mai multe ori de la persoane diferite, înseamnă că ai mulţi prieteni.

Iar dacă îl primeşti numai o dată, nu fii descurajat pentru că vei ştii că ai CEL PUŢIN UN PRIETEN ADEVĂRAT

Add a comment

Related pages

cel mai frumos mesaj pe care l-am primit vreodataBLOGU LU ...

am publicat ieri un post despre privirea aia intre doi oameni care se iubesc: probabil cel mai frumos lucru din lume si am primit un mesaj emotionant de la ...
Read more

cel mai frumos mesaj - YouTube

cel mai frumos mesaj - Duration: 5:05. by alin botez 402 views. 5:05 OFICIEREA BOTEZULUI ... Cel ce se botează este lumină pentru alții, ...
Read more

CEL MAI FRUMOS MESAJ - YouTube

Cel mai frumos mesaj de LA MULTI ANI by lis75 - Duration: ... Cel mai frumos interviu cea mai frumoasa declaratie de dragoste.mp4 ...
Read more

MESAJE DE DRAGOSTE, aici gasesti mesaje de dragoste si ...

Mesaje de dragoste - Site-ul ... Pui eu ma gandesc zi de zi la cel mai frumos lucru d p lume..ma gandesc la tn si ii multumesc lui Dumnezeu ca existi si nu ...
Read more

Mesaje de iubire | DinDragoste.ro

Cele mai frumoase mesaje de iubire. Daca iubesti pe cineva cu adevarat, merita sa astepti, oricat de lunga ar fi asteptarea… Dragostea este ca razboiul.
Read more

Cele mai frumoase Mesaje de Dragoste

O colectie de Mesaje de Dragoste atent selectate. Le poti folosi pentru cei dragi sau pentru propria ... Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.
Read more

Urari de LA MULTI ANI si mesaje de LA MULTI ANI. Cele mai ...

Cele mai frumoase urari si mesaje pentru aniversari sau onomastici ... Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca! 8.
Read more

Mesaje de dragoste: Cel mai frumos mesaj de dragoste!!!

Daca doriti sa-i aratati persoanei iubite cat de mult o apreciati, va invit sa-i transmiteti urmatorul mesaj mesaj de dragoste. Acest mesaj de ...
Read more