Brochure Voor Nieuwe Sales Trainers | Professional Capital 2014

50 %
50 %
Information about Brochure Voor Nieuwe Sales Trainers | Professional Capital 2014
Career

Published on February 26, 2014

Author: professionalcapital

Source: slideshare.net

Description

Brochure Voor Nieuwe Sales Trainers | Professional Capital.

Nieuwe generatie sales trainers gezocht! Hier kan een subtitel komen te staan die in het wit moet. Brochure Professional Capital World Trade Center Beursplein 37 Postbus 30068 3001 DB Rotterdam

Nieuwe generatie sales trainers gezocht! Wij zijn op zoek naar nieuwe sales trainers. Niet de klassieke en traditionele trainer, maar nieuwe generatie sales trainers. Dit zijn jonge en zeer succesvolle sales professionals die hun specifieke kennis en ervaring geloofwaardig kunnen overdragen. Onze trainers hebben aansluiting met de belevingswereld van de opdrachtgevers en kandidaten. De nieuwe generatie sales trainer is een echte topverkoper en heeft daarnaast een grote passie om dit over te dragen aan anderen. Wij geloven in het mantra “practice what you preach”. Onze trainers zijn dertigers met een sterke commerciële mindset, ze halen plezier uit het bellen en bezoeken van klanten. Daarbij zijn ze zeer gedisciplineerd en volhoudend in het behalen van hun doelen. Onze trainers zijn ambitieus en hoger opgeleid. Ze zijn intelligent en analytisch sterk. Daarnaast zijn ze open, empatisch en toegankelijk. Herken jij je hier in? Dan ben jij een nieuwe generatie sales trainer en zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod voor nieuwe franchisenemers. Dus je herkent je in het profiel van de nieuwe generatie sales trainer? Wat is dan het aanbod? Als sales trainer bij Professional Capital ben je zelfstandig ondernemer. Ons aanbod bestaat uit de kans om een succesvol en zelfstandig sales trainer te worden bij een bewezen formule met uitgebreide ondersteuning in de opstart- en tijdens de exploitatiefase. Wij bieden jou de mogelijkheid om een ondernemersomzet van 150.000 euro te behalen als je volledig gaat voor deze samenwerking. Om te beginnen helpen wij jou tijdens de opstartfase. Dit betekent advies over je eigen zaak, een uitgebreid inwerkprogramma en begeleiding bij het binnenhalen van je eerste opdrachten. Wij begrijpen namelijk heel goed dat een goede start essentieel is voor een zelfstandige sales trainer. Daarna laten we je natuurlijk niet los! Jij maakt deel uit van het netwerk en de Professional Capital familie. We blijven je ondersteunen en faciliteren. Jouw focus ligt daarbij volledig op het succesvol exploiteren van de formule; de verkooppijplijn gevuld houden, opdrachten binnenhalen en de training uitvoeren. Wij werken vanuit het principe: franchisenemer exploiteert, franchisegever faciliteert.

De missie van Professional Capital. Ja, leuk en aardig allemaal. Maar waarom zoeken jullie eigenlijk nieuwe sales trainers? Dat komt omdat wij afscheid hebben genomen van de traditionele trainer. Wij geloven in de nieuwe generatie sales trainers. De markt geeft namelijk duidelijk aan dat er behoefte is aan trainers die allereerst zelf succesvolle sales professionals zijn en die dicht bij de kandidaten staan. Alleen als je zelf het vak dagelijks uitoefent en de belevingswereld van de kandidaten deelt, kun je connectie maken met de groep. Je bent geloofwaardig en kwetsbaar tegelijk en daarmee bereik je meetbare en duurzame effecten. Professional Capital wil dit jaar haar netwerk uitbreiden met tien nieuwe sales trainers. De realistische ambitie is om binnen vijf jaar in de Benelux een netwerk te hebben van vijftig sales trainers. Daarnaast focust onze groeidoelstelling zich ook op de rest van Noordwest-Europa; Duitsland, Denemarken, Scandinavië en Groot-Brittannië. In onze visie is de nieuwe generatie sales trainer van Professional Capital de standaard voor kwaliteit en meetbare effecten, waarbij onze trainers zich super trots en gelukkig voelen om bij dit netwerk te horen!

De omvang van het potentieel. Maar hoe groot is mijn kans op succes? Wat is het omzetpotentieel? Wie komen er in aanmerking voor sales training? Traditioneel kregen alleen de commerciële afdelingen training. Op dit moment realiseren steeds meer bedrijven zich dat er veel meer medewerkers betrokken zijn bij commercie. Wij zien dat alle afdelingen en medewerkers die klantcontact hebben inmiddels in aanmerking komen voor een commerciële training. Onze prognose van de marktpotentie voor inhouse sales training is 120 miljoen euro per jaar. Dit is gebaseerd op onze schatting dat er anderhalf miljoen mensen op functies werken waarbij er contact is met de klant (B2B). Zij komen in aanmerking voor sales training. Gemiddeld krijgen werknemers één keer per drie jaar een training aangeboden. Daarbij zien wij dat een derde van de mensen naar een open opleiding gaat of intern wordt opgeleid. De doelgroep voor inhouse sales training is dus zo'n 300.000 kandidaten per jaar. Als we uitgaan van een gemiddelde groepsgrootte van tien kandidaten, is onze schatting dat er zo’n 30.000 trainingsdagen per jaar worden vergeven. Bij een gemiddeld tarief van 4.000 euro per training komt het marktpotentieel op 120 miljoen euro per jaar.

De formule van de toekomst. De markt biedt dus grote mogelijkheden om succesvol te zijn. Maar waarom zou jij je dan juist bij deze formule aansluiten? Allereerst omdat je past binnen onze cultuur. Jij ziet ook dat het tijdperk van de traditionele trainer voorbij gaat. Je bent een tikkeltje rebels en je wilt je dus afzetten tegen de concurrenten. Je wilt de nieuwe standaard neerzetten. Ook wil je goed geld verdienen en zoek je meer zelfstandigheid. Bovendien streeft deze formule naar winst voor iedereen. Ons merk heeft een duurzaam concurrentievoordeel waardoor trainers, klanten en kandidaten allemaal succesvol kunnen zijn. Dit zorgt voor loyaliteit en betrokkenheid. De kern van de formule wordt gevormd door een ijzersterke drie-eenheid; de nieuwe generatie sales trainers, de wetenschappelijk onderbouwde trainingen en onze kenmerkende didactische aanpak. Daarnaast excelleren wij in operationele uitvoering en professionaliteit. Voor jou persoonlijk zit het verschil hem in de faciliteiten en de voorzieningen die wij aanbieden en het eerlijke, transparante business model.

Het trainingsportfolio voor alle klanten. En dan is natuurlijk de vraag welke trainingen je allemaal kunt aanbieden. Welke wetenschappelijk onderbouwde programma’s zitten er in het trainingsportfolio? Professional Capital is de specialist op het gebied van sales en account management. Om die reden leveren wij alleen training over commerciële onderwerpen en wijken we niet uit naar thema’s waar anderen zich in specialiseren. Onze focus is 100% gericht op sales. Het volledige portfolio is gemaakt in samenwerking met Prof. Willem Verbeke en zijn team van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Dit houdt in dat wij in onze trainingen altijd werken met de laatste trends en inzichten op het gebied van sales en account management. Wij zijn een premium formule en wij richten ons op alle niveaus sales professionals. Daarom benaderen wij de markt met drie productgroepen. Wij leveren sales training (één specifiek onderwerp), sales academies (compleet opleidingsprogramma), en sales masterclasses (voor de ervaren senior verkopers). Elke training, academy en masterclass wordt volledig op maat gemaakt naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever en de kandidaten.

Samen opstarten en inwerken. Oké, maar hoe start je als nieuwe trainer? Dat is een vraag die veel aandacht van ons krijgt omdat wij goed begrijpen dat een goede start essentieel is voor het succes van elke zelfstandige trainer. Allereerst weten wij uit ervaring dat jij je over deze vraag veel minder zorgen hoeft te maken dan je zelf in eerste instantie denkt. Want als nieuwe generatie sales trainer ben je boven alles een topverkoper die zichzelf al heeft bewezen. Dat is geen garantie voor de toekomst maar biedt je wel veel vertrouwen en houvast. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het emotionele en rationele beslissingstraject om franchisenemer te worden. Je wordt zelfstandig ondernemer zonder salaris en pensioen. Dat is pittig en wij begeleiden je hierin. Hieruit kan je veel zelfvertrouwen putten. En als je dan uiteindelijk bij ons start bieden wij je een kort en intensief inwerkprogramma aan waarin wij jou de formule volledig eigen maken en je wegwijs maken in het productportfolio. Ook gaan we samen zorgen dat je sales pijplijn al in je eerste maand goed gevuld is. Onze ervaring is dat je na ongeveer vier maanden inkomsten genereert. Dat is mede afhankelijk van jouw inzet en kwaliteiten en indien jij je volledig focust en committeert aan de exploitatie.

Onze ondersteuning en faciliteiten. En dan? Je bent opgestart, je vult je verkooppijplijn, je sluit deals en hebt trainingen in de agenda staan. Welke ondersteuning biedt Professional Capital hierbij? Allereerst doordat wij actief leads genereren vanuit de interne organisatie. Natuurlijk hangt het uiteindelijk succes af van jouw wil en inzet om zelf leads te genereren, in combinatie met jouw kwaliteiten om al die leads te converteren. Daarnaast ondersteunen wij jou met vaste en variabele faciliteiten. Vaste faciliteiten zijn altijd beschikbaar en de variabele faciliteiten worden geleverd zodra een training is verkocht. Er staat een professionele interne organisatie klaar om je te ondersteunen met deze voorzieningen. In de kern richt jij je dus volledig op de exploitatie van de formule. Alles in de formule is gestandaardiseerd, vanaf de huisstijl en het logo tot en met de projectaanpak en de didactiek. Volgens deze standaarden wordt je ook ondersteunt dus je weet precies waar je aan toe bent. Dat zie je ook terug in ons business model zodat alles heel overzichtelijk en transparant is. In ons formulehandboek staat de volledige lijst met faciliteiten die wij aanbieden.

De transparante manier van samenwerken. Je gelooft in jezelf en merkt dat je mee wilt doen. Dan vraag jij je natuurlijk af: welk business voorstel doet Professional Capital mij? Wij zijn een franchiseorganisatie en we gaan dus een franchiseovereenkomst aan waarbij het basisbeginsel is dat de franchisenemer exploiteert en de franchisegever faciliteert. Deze samenwerking bestaat uit een vast en variabel component. De vaste franchise fee bedraagt 2.500 euro per kwartaal. Hiervoor krijg je toegang tot alle standaard faciliteiten en voorzieningen. De variabele franchise fee is 20% per training. Wanneer wij de afspraak hebben geregeld met een prospect, dan berekenen wij alleen lead fee als een opdracht is gerealiseerd. Het totale overzicht van alle faciliteiten en voorzieningen vind je in ons formulehandboek.

De tarieven en potentiele omzet. Je vindt het tot nu toe allemaal goed klinken en je bent geïnteresseerd. Maar wat levert het onder aan de streep eigenlijk op? Dat ligt allereerst aan jezelf. Als we het isoleren tot de kern dan gaat het er om dat jij onze premium tarieven op je offerte durft te zetten en kunt verkopen. Het succes is uiteindelijk grotendeels afhankelijk van jouw inzet, commitment en focus, en jouw kwaliteiten om opdrachten te converteren. De formule is onderscheidend en de interne organisatie ondersteunt jou. Dat is in jouw voordeel. Professional Capital is een high-end trainingsinstituut met premium tarieven. Ons tarief is 400-500 euro per deelnemer per dag bij een aantal van 8 tot 12 deelnemers. Onze formule is in staat om de hoge verwachtingen die dit creëert waar te maken. Sterker nog, regelmatig horen wij trainers die achteraf meer in rekening hadden willen brengen omdat de training zo succesvol was en meetbare resultaten en effecten heeft opgeleverd. Als je de kwaliteiten hebt en je focus volledig ligt op de exploitatie van deze gestandaardiseerde formule, dan is een ondernemersomzet van 150.000 euro een heel realistisch doel. Dat zijn ongeveer 40 tot 50 trainingsdagen per jaar.

Franchising is een keuze voor de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat jij straks succesvol wordt met onze formule. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom heeft Professional Capital een strikt beleid ten aanzien van de werving van nieuwe franchisenemers. Wij hanteren heldere selectiecriteria omdat wij weten wat er nodig is om succesvol te zijn. Het gaat ons om duurzame relaties. Om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen volgen wij de volgende procedure: 1. Introductie en kennismaking met één van onze headhunters. 2. Uitvoerige telefonische intake met Theo Fokkens – directeur Professional Capital. 3. Bezoek aan een Open Franchise Dag met nog vijf potentiele kandidaten. 4. Minimaal één persoonlijk gesprek met de directie en aandeelhouders. 5. Presentatie van jouw persoonlijke plan van aanpak en businessplan. 6. Finaliseren overeenkomst en inplannen opstart- en inwerktraject. Onze ambitie is om in 2014 tien nieuwe sales trainers te verwelkomen. Heb jij interesse om bij die groep te horen, meld je dan aan voor de open dag en wij nemen direct contact met je op. Wij zien er naar uit om kennis met jou te maken!

Uitnodiging voor de Open Franchise Dagen! Wil jij tot de groep nieuwe sales trainers van Professional Capital behoren? En je wilt graag nader kennis maken? Dat kan. Elke twee weken is er een nieuwe open franchise dag voor een selecte groep van potentieel nieuwe franchisenemers. Wij nodigen elke sessie maximaal vijf mensen uit omdat dit de beste setting is om elkaar beter te leren kennen. Tijdens de open dag maak je kennis met de formule en onze cultuur en is er veel tijd en ruimte om je vragen te stellen. Aanmelden kan voor de volgende sessies: 27 februari | 13 maart | 27 maart | 10 april | 24 april Een open franchise dag organiseren wij ‘s avonds tussen 19:00 en 21:30 uur. De sessies worden gehouden bij ons op kantoor in het WTC gebouw, Beursplein 37 in Rotterdam. Meld je nu aan via franchising@professionalcapital.nl, of bel naar 010 205 3840, en maak een afspraak met Theo Fokkens.

Voorbeelden van onze klanten.

Bedankt voor je tijd en interesse! SALES IS IN YOUR DNA! Professional Capital World Trade Center Beursplein 37 Postbus 30068 3001 DB Rotterdam

Add a comment

Related presentations

Tyrone  aurelio

Tyrone aurelio

November 10, 2014

CONOCE LO QUE LLEVO DENTRO

E portfolio-1

E portfolio-1

November 10, 2014

E-Portfolio

John's presentation to EMBA students on knowledge work, the innovation ethics and ...

Looking for an icebreaker that helps team members learn more about each other, imp...

Quantas vezes você pensou sobre diferentes formas de conseguir ter mais foco. São ...

Os segredos do sucesso - Dale Carnegie O livro de Dale Carnegie "Como Ganhar Ami...

Related pages

Financial Software and Wealth Management | Personal Capital

The Personal Capital dashboard works with all of your financial accounts ...
Read more

Social Capital Research - A Comprehensive Resource on ...

Social capital does not have a clear, undisputed meaning, for substantive and ideological reasons. Read more. Leave a Comment or Opinion. This site now ...
Read more

Personal Capital Review - The Good, The Bad, The Ugly

... As I mentioned earlier in the Personal Capital review, this service allows you to bring together all of your account into one attractive online ...
Read more

Teachers College Press

Professional Capital Transforming Teaching in Every School Andy Hargreaves and Michael Fullan Pub Date: March 2012, 240 pages Paperback: $32.95,ISBN ...
Read more

Street Capital Financial Corporation

Street Capital Financial partners primarily with professional, experienced mortgage brokers to offer the residential mortgage that is right for you.
Read more

Coy/Zipperlen Article — Learning For Students

Learning For Students ... be centered around the more fundamental agenda of developing professional capital” (2014, ...
Read more

Professional Capital | Onderwijsliteratuurinbeeld.jouwweb.nl

© 2014 - 2016 Onderwijsliteratuurinbeeld.jouwweb.nl. Gratis gemaakt met JouwWeb
Read more

Andy Hargreaves - Lynch School - Boston College

Andy Hargreaves thomas more brennan chair Email. Personal Website. Twitter: @HargreavesBC. Curriculum Vitae. Campion Hall Room 110. 617.552.0680 ...
Read more

The Principal: Three Keys to Maximizing Impact - ThingLink

The Principal: Three Keys to Maximizing Impact ...
Read more