Azhurimet e Algoritmit të Google dhe Penalizimet

56 %
44 %
Information about Azhurimet e Algoritmit të Google dhe Penalizimet
Marketing

Published on May 29, 2014

Author: besartbajrami

Source: slideshare.net

Description

Google Updates dhe Penalizimet

Azhurimet e Algoritmit të Google dhe Penalizimet

Penalizimet Manuale vs. Algoritmike Penalizimet Manuale • Njoftim në GWT • Mund të ndodhin në çdo kohë • Sipas vendimit të moderatorëve të Googles Penalizimet Algoritmike • Pa njoftim • Sa herë të ketë azhurime te reja të algoritmit • Ndëshkimi aplikohet nga algoritmi

Penalizimet Algoritmike  Panda  Penguin  Update i veqantë për fusha/lëmi (niche) te caktuara (p.sh. Payday Loan)  Authorship Shake-up  Hummingbird  Exact-Match Domain (EMD)  DMCA Penalty  Page Layout, etj.

Panda, Pinguin, Penalizim Manual apo?

Panda, Pinguin, Penalizim Manual apo?  Për analizim të trafikut dhe identifikim të penalltisë përdorni:  Google Analytics ose të ngjajshme,  Google Webmaster Tools,  SemRush,  SearchMetrics,  SimiliarWeb, etj

Panda  Filter i dizajnuar të identifikojë dhe penalizoj "faqet me kualitet të dobët“  Rezultate më të mira për "faqet me kualitet të mirë“  Faktor i rankimit i integruar në Algoritmin e Google pas dy viteve?  Emërtuar sipas inxhinerit të Googles, Navneet Panda

Historia e Pandës Update i fundit: Panda 4.0 – 19 May, 2014 Lista e azhurimve: http://moz.com/google-algorithm-change

Rikuperimi nga Panda  Bëni një auditim gjeneral të web sajtit  Eliminoni në maksimum përmbajtjet duplikate,  Sigurohuni që e gjithë përmbajtja në web sajt është me "kualitet të lartë dhe unike“,  Fshini komplet ose rishkruani faqet që janë krijuar kryekëput për qëllime te rankimit dhe jo për vizitor,  Ofroni një eksperiencë më të mirë për vizitorët ,  Prisni derisa të ndodhë update i ri.

Pinguini  Filter i dizajnuar të identifikojë dhe penalizoj "faqet të cilat janë në kundështim me rregullat e Googles për kualitet – backlinks“  Përdorim i tepruar i “anchor text” komercial  Backlinks nga faqe jo kualitative dhe jo relevante  Backlinks në Footer dhe Sidebar  Backlinks nga komentimi pa vlerë nëpër Blogje dhe Forume  Backlinks nga web direktori dhe direktori artikujsh pa vlerë

Historia e Pinguin-it  Raportuar për herë të parë me datë 24 Prill 2012  Penguin #2 - 25 Maj 2012  Penguin #3 - 5 Tetor 2012  Penguin 2.0 (#4) - 22 Maj 2013  Penguin 2.1 (#5) - 4 Tetor 2013

Rikuperimi nga Pinguini dhe Penalizimi manual  Bëni një auditim të detajizuar të linqeve te jashtme:  Shkarkoni listën e linqeve nga: • Google Webmaster Tools, • Majestic SEO, • OpenSiteExplorer, • Ahrefs, etj  Eleminoni linqet e jashtme jo kualitative dhe që vijnë nga faqe jo relevante,  Eleminoni linqet e jashtme që vijnë nga faqe SPAM, te deindeksuara apo penalizuara nga Google,  Zvogëloni numrin e linqeve te jashtme ku si “anchor text” është/janë përdorur fjalët kyçe komerciale,

Rikuperimi nga Pinguini dhe Penalizimi manual  Përdoni “Disavow Tool” për linqet te cilët nuk mund t'i eleminoni,  Dokumentoni punën tuaj në eleminimin e linqeve SPAM (vetëm për penalzimet manuale),  Krijoni linqe te reja natyrale (editoral links) nga faqe autoritative dhe me vlerë,  Prisni derisa të ndodhë update i ri (për penalzim algoritmik)  Dërgoni kërkesë për “rikonsiderim” tek GWT (për penalizim manual).

Rikuperimi nga Pinguini dhe Penalizimi manual

Pyetje?

Add a comment

Related presentations

Brands are more invested today than ever before on curating and distributing paid,...

Marketers need to be creating and publishing original content across many differen...

As content marketing continues to increase in popularity in every industry, more m...

Il Direct Email Marketing (DEM) è una tipologia di marketing diretto che usa la po...

This presentation contains all 120 rules from Part 1 of the 2nd edition of "Email ...

Olá, somos o Paulo Bernardes e o Pedro Silvestre, temos uma ambição em comum de me...

Related pages

Tema: Google, si funksionon dhe si të mashtrohet

edhe te SSG, Google ka përdorur një lloj të klaster arkitekturës, por këtu në anën softuerike [12]. ... algoritmit të Google, PageRank [2].
Read more

Softuer - kode - Publikimet |:( |:)

... i eksploaton konceptet kyçe të programimit të orientuar kah objektet dhe një ide të thjeshtë por origjinale të algoritmit të kompjuterit për ...
Read more

Kode burimore - Softa Shqiptare

Skripta dërgon kërkesë në portet 23 në IPnë e dhënë, e lexon versionin e Mikrotikut të gjetur dhe opsionalisht i ruan rezultatet në fajll.
Read more

Cfare eshte Google Authorship dhe Author Rank? - Sokol Dokaj

... kualitetin e përmbajtjes nëpërmjet algoritmit të ri ... është e cilësisë së lartë dhe ofron shumë vlera. Google të përcakton si ...
Read more

Gjykata Evropiane merr vendim për Google | Peshku pa ujë

Deri tani Google fshihej pas neutralitetit të algoritmit ... të gabuar. Edhe më tej duhet ... nga Google rezultatet kërkimi të padëshiruara ...
Read more

Kuizi në Albeu.com - Provoni njohuritë tuaja me kuizin e ...

Përzgjedhja e pyetjeve nga databaza është rastësore sipas algoritmit të ... dënohen me penalizimet ... antarin dhe të fshijë ...
Read more

Granit Doshlaku / blog për qjef | blog palidhje, shkrime ...

Kohët e fundit u bë shumë zhurmë rreth lansimit të algoritmit të përditësuar të Google ... Mos u ngutni dhe të bëni ndonjë gabim që google ...
Read more

Rezultate te kerkimit per termin: +Volunia

... Massimo Marchiori shpikës i algoritmit në bazë të suksesit të Brin dhe ... Google i të ardhmes ... i algoritmit në bazë të suksesit ...
Read more