Avaluació d'impacte al tercer sector: Els casos de Ampans i Plataforma Educativa - Jordi Mir, Josep Vidal

0 %
100 %
Information about Avaluació d'impacte al tercer sector: Els casos de Ampans i Plataforma...
Business & Mgmt

Published on February 25, 2014

Author: observatoritercersector

Source: slideshare.net

Description

La sessió de cloenda del cicle de canvi d'època al tercer sector, que va tenir lloc el passat 24 de febrer, es va centrar en l'avaluació d'impacte.
A la taula d'experiències, Jordi Mir d'Ampans, Josep Vidal de Plataforma Educativa, i Montse Fernández, com a moderadora, van compartir propostes d'èxit en mesurament d'impacte que s'estan duent a terme actualment.

La fundació Ampans, com va explicar Jordi, s'ha plantejat disposar de dades del seu impacte o resultat per diferents raons, com per saber si compleixen amb la missió, millorar la gestió, etc. A més, es van exposar mesures concretes per avaluar l'impacte com el model EFQM, i es van destacar alguns dels avantatges i desavantatges del seu ús.

Josep Vidal, d'altra banda, va destacar la importància de l'ús del model LBG enfront d'altres alternatives com el SROI o el London Benchmarking group . A més, es van ressaltar algunes de les raons per les quals Plataforma Educativa ha decidit implantar un model de mesura d'impacte, com la necessitat d'adaptar a la crisi, la importància de demostrar el seu valor tant als seus finançadors com a la societat, etc.

Add a comment

Related presentations

Related pages

V "Impacte: fer visible l’aportació de les entitats a ...

... Jordi Mir d’Ampans, Josep Vidal de Plataforma Educativa, ... de canvi d’època al tercer sector, ... en l’avaluació d’impacte ...
Read more

Observatori del Tercer Sector

... Avaluació d'impacte: ... Jordi Mir d'Ampans, Josep Vidal de Plataforma Educativa, ... rodona sobre els reptes de l’ocupació al Tercer Sector ...
Read more

Josep Domingo Jordi Castella - Education

Avaluació d'impacte al tercer sector: Els casos de Ampans i Plataforma Educativa - Jordi Mir, Josep Vidal ... es va centrar en l'avaluació d'impacte.
Read more

LT-Social: Plataforma de Gestión de entidades del Tercer ...

Avaluació d'impacte al tercer sector: Els casos de Ampans i Plataforma Educativa - Jordi Mir, Josep Vidal ... es va centrar en l'avaluació d'impacte.
Read more

Notícies i última hora al 324 - TV3 i Catalunya Ràdio

L'actualitat al 324. ... Ensenyament assegura que cada any envien els protocols a tots els centres educatius. ... L'arribada i guió de Jordi Pujol al jutjat.
Read more

Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

... un model que et permet aprendre al teu ritme, ... Josep Jorba, professor dels ... Els avantatges d’uns estudis personalitzats.
Read more

TV3 a la carta: servei online de consum de vídeo sota demanda

A continuació hi han accessos a continguts des de pestanyes. Aquesta pestanya està sel·leccionada; Accedeix al contingut de la pestanya; Accedeix al ...
Read more

Guia d'avaluació de competències en educació social ...

... La guia s'estructura en tres capítols. El primer, "Competències: Concepte, classificació i avaluació" i que és comú a totes les guies. Log In ...
Read more

Bloc de la Fundació Pere Tarrés

Però l’avaluació d’impacte també suposa un gran ... Intergeneracional Sostenibilitat Tercer sector Treball social ... Jordi Sabater (1) Josep ...
Read more