Agricultura i aigua a la prehistòria

50 %
50 %
Information about Agricultura i aigua a la prehistòria

Published on December 16, 2016

Author: JUANJOXASIS

Source: slideshare.net

1. AGRICULTURA I AIGUA A LA PREHISTORIA

2. Com transportaven l´aigua els prehistòrics? ● Els prehistòrics no sabien transportar l´aigua per això vivien en assentaments aprop de rius, llacs i dels manantials. ● No tenien gots, un got que ara ens pareix un utensili molt bàsic. ● Els humans varen tardar molt en aprende a fabricar atuells per emmagatzemar l'aigua i transportar-la.

3. El descobriment de l'agricultura El descobriment de l´agricultura està considerat uns dels més importants dins de la prehistòria. Marcant el pas del paleolitic al neolitic d'un estil de vida recolector a un estil de vida productor.

4. REVOLUCIÓ NEOLÍTICA En el cas dels cereals, els homens van observar el cicle productiu i van buscant imitant el procés, i així varen desenvolupar la tècnica de l'agricultura.

5. REVOLUCIÓ NEOLÍTICA Amb el temps aprengueren a millorar les terres amb fertilitzants i a construir canals de reg per assegurar prou aigua. Esl primers cultius foren el blat i els cereals.

6. REVOLUCIÓ NEOLÍTICA També al neolític van investigar ferramentes filoses (acabades en punta per a sembrar i collir (primer amb pedres i després amb metalls)).

7. REVOLUCIÓ NEOLÍTICA També al neolític van investigar ferramentes filoses (acabades en punta per a sembrar i collir (primer amb pedres i després amb metalls)).

Add a comment