Àbac interactiu. Guia d'usuari

57 %
43 %
Information about Àbac interactiu. Guia d'usuari
Education

Published on February 27, 2014

Author: communitybarcanova

Source: slideshare.net

Description

Àbac interactiu. Guia d'usuari. Editorial Barcanova

eractiu Àbac int Permet col·locar els objectes seleccionats a qualsevol lloc de l’àrea de treball. Permet seleccionar grups d’elements per agrupar-los, desagrupar-los… Permet seleccionar el tipus de càlcul aritmètic que es vol treballar. Es tracta d’un quadriculat flotant on s’han d’arrossegar les xifres i on es desenvolupa el càlcul simbòlic.

Permeten agrupar i desagrupar diferents unitats. Només permeten agrupar i desagrupar elements del mateix tipus. Informació de les opcions seleccionades. Efectes d’àudio. Permet seleccionar el tipus d’objecte amb el qual es vol treballar. Permet seleccionar una sèrie d’elements per duplicar-los o copiar-los tantes vegades com vulguem (fins a un límit de 10 vegades). Una acció imprescindible per a la multiplicació. Permet seleccionar el tipus d’element del dispensador: unitats, desenes, centenes o milers. Clicant, s’elimina tot el que hi ha en l’àrea de treball.

Add a comment

Related presentations

Related pages

CRUÏLLA CONNECTA GUIA D’USUARI

GUIA D’USUARI PRIMÀRIA SECUNDÀRIA ... modalitat Llibre Interactiu en Xarxa (LIX), podràs crear i gestionar cursos en l’EVA de Cruïlla basat en Moodle.
Read more

L'àbac interactiu d'Editorial Barcanova | Jaume Vila

L'àbac Interactiu, d'Editorial Barcanova es tracta d’un entorn de manipulació virtual concebut per facilitar l’aprenentatge dels cinc algoritmes ...
Read more

Cruilla Connecta

Guia del llibre digital (Llibre Interactiu en Xarxa ... Per començar i per saber tot el que pots fer a Cruïlla Connecta baixa't aquesta guia d'usuari.
Read more

Activitats per a PDI. Matemàtiques »

Guia d’aula; Activitats PDI; Repositori d’activitats; L’ILEC i el PLEC; Coneixement del medi. ... A més, teniu al vostre abast l’Àbac Interactiu.
Read more