8 martie

33 %
67 %
Information about 8 martie
Photos

Published on March 8, 2014

Author: KamyCami

Source: slideshare.net

De dragul tau De dragul tau pamantul De ghiocei e plin Si vin cocori din zare Si cerul e senin. Invata-ma ce-i bine Fereste-ma de rau Iar eu voi creste vrednic Si bun, de dragul tau.

Mama Ultima ninsoare-a prins sa cearna Fulgul moale-a sarutat tapsanul, Mama, cand nici nu-mplinisem anul Tu mi-ai aratat iarna. Mi-ai purtat manuta peste nea Ca sa simt ca-i moale si e buna Si-ai privit cu mine, impreuna Turturi ca un tais de stea.

Toate anotimpurile-apoi Rand pe rand le-ai colindat cu mine Ca sa-nvat mai iute si mai bine Mandrele privelisti de la noi. Si-n casuta mintii sa incapa Bogatia atator intelesuri, Cate salcii se rasfrang in ape, Cate spice se indoaie in sesuri.

Tu, intaia mea invatatoare Cu povete drept calea-mi semeni Si ma-ndemni spre dragostea de oameni Ca spre cel mai drept dintre izvoare. As doori sa te iubesc mereu, Sa-ti mangai cu mana mea cea mica Bluza mirosind a levantica, Mama, cand ma stringi la pieptul tau.

Ultima ninsoare-ncarca merii Dar curand ce plini vor fi de floare! Martie mamico, sarbatoare! Sarbatoarea ta si-a primaverii! Aceasta este o poezie dedicata tie Pentru ca esti o mama buna si iubitoare!

Sa ai o primavara frumoasa cu multa caldura si lumina in suflet!

Add a comment

Related presentations

Related pages

8 martie - Wikipedia

Luni: Ianuarie Februarie - Martie - Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie. Zile: 6 martie 7 martie - 8 martie - 9 martie ...
Read more

Ziua Internațională a Femeii - Wikipedia

Ziua Internațională a Femeii: Poster pentru Ziua Femeii, 8 martie 1914: Nume oficial: Ziua Internațională a Femeii: Tip: Internațională: Semnificație
Read more

8 Martie - Felicitari - Ele.ro

Felicitari ele.ro - felicitari 8 martie, felicitari de ziua femeii, felicitari de primavara, felicitari de la multi ani
Read more

Urari de 8 Martie, mesaje de Sarbatori - Felicitari ...

Cele mai frumoase felicitari muzicale si felicitari animate, felicitari de 1 Martie, felicitari de 8 Martie, felicitari de Paste, felicitari de Craciun ...
Read more

8 Martie Pictures, Images & Photos | Photobucket

Browse 8 Martie pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket
Read more

Felicitari de 8 Martie, ziua femeii

Cele mai frumoase felicitari de 8 Martie, ziua femeii, Craciun, Paste, sarbatori de iarna. Felicitari virtuale animate, muzicale, gratuite
Read more

Mesaje si Urari de 8 Martie - mesaje.itbox.ro

Urari si Mesaje de 8 Martie ... Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu.
Read more

Felicitari 8 Martie

Cele mai frumoase felicitari de 8 martie, felicitari personalizate de ziua femeii
Read more

Felicitari.ele.ro- felicitari, felicitari electronice ...

Craciun Anul nou Florii 1 Aprilie 1 Iunie 1 Mai Paste Halloween 1 Martie Sanziene 1 Decembrie 8 Martie 9 Martie . Dragoste.
Read more

Poezii de 8 Martie | Poezii.md

Găseşti o sumedenie de Poezii de 8 Martie scrise de autori amatori din întreaga lume. Mai găseşti zeci de mii de poezii româneşti, poeţi clasici, etc.
Read more