8 martie

30 %
70 %
Information about 8 martie
Photos

Published on March 8, 2014

Author: KamyCami

Source: slideshare.net

De dragul tau De dragul tau pamantul De ghiocei e plin Si vin cocori din zare Si cerul e senin. Invata-ma ce-i bine Fereste-ma de rau Iar eu voi creste vrednic Si bun, de dragul tau.

Mama Ultima ninsoare-a prins sa cearna Fulgul moale-a sarutat tapsanul, Mama, cand nici nu-mplinisem anul Tu mi-ai aratat iarna. Mi-ai purtat manuta peste nea Ca sa simt ca-i moale si e buna Si-ai privit cu mine, impreuna Turturi ca un tais de stea.

Toate anotimpurile-apoi Rand pe rand le-ai colindat cu mine Ca sa-nvat mai iute si mai bine Mandrele privelisti de la noi. Si-n casuta mintii sa incapa Bogatia atator intelesuri, Cate salcii se rasfrang in ape, Cate spice se indoaie in sesuri.

Tu, intaia mea invatatoare Cu povete drept calea-mi semeni Si ma-ndemni spre dragostea de oameni Ca spre cel mai drept dintre izvoare. As doori sa te iubesc mereu, Sa-ti mangai cu mana mea cea mica Bluza mirosind a levantica, Mama, cand ma stringi la pieptul tau.

Ultima ninsoare-ncarca merii Dar curand ce plini vor fi de floare! Martie mamico, sarbatoare! Sarbatoarea ta si-a primaverii! Aceasta este o poezie dedicata tie Pentru ca esti o mama buna si iubitoare!

Sa ai o primavara frumoasa cu multa caldura si lumina in suflet!

Add a comment

Related presentations

Árboles en miniatura producto del arte del bonsai

Lisa Wolfe’s before and after interior design for review. See Lisa’s more interior...

This slide deck was used to accompany my Ignite 329 presentation.

My New Nepal

My New Nepal

September 16, 2009

Nepal in Fun Fiction,and festival

Related pages

8 martie - Wikipedia

Luni: Ianuarie Februarie - Martie - Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie. Zile: 6 martie 7 martie - 8 martie - 9 martie ...
Read more

Ziua Internațională a Femeii - Wikipedia

Ziua Internațională a Femeii: Poster pentru Ziua Femeii, 8 martie 1914: Nume oficial: Ziua Internațională a Femeii: Tip: Internațională: Semnificație
Read more

8 Martie - Felicitari - Ele.ro

Felicitari ele.ro - felicitari 8 martie, felicitari de ziua femeii, felicitari de primavara, felicitari de la multi ani
Read more

Urari de 8 Martie, mesaje de Sarbatori - Felicitari ...

Cele mai frumoase felicitari muzicale si felicitari animate, felicitari de 1 Martie, felicitari de 8 Martie, felicitari de Paste, felicitari de Craciun ...
Read more

8 Martie Pictures, Images & Photos | Photobucket

Browse 8 Martie pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket
Read more

Felicitari de 8 Martie, ziua femeii

Cele mai frumoase felicitari de 8 Martie, ziua femeii, Craciun, Paste, sarbatori de iarna. Felicitari virtuale animate, muzicale, gratuite
Read more

Mesaje si Urari de 8 Martie - mesaje.itbox.ro

Urari si Mesaje de 8 Martie ... Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu.
Read more

Felicitari 8 Martie

Cele mai frumoase felicitari de 8 martie, felicitari personalizate de ziua femeii
Read more

Felicitari.ele.ro- felicitari, felicitari electronice ...

Craciun Anul nou Florii 1 Aprilie 1 Iunie 1 Mai Paste Halloween 1 Martie Sanziene 1 Decembrie 8 Martie 9 Martie . Dragoste.
Read more

Poezii de 8 Martie | Poezii.md

Găseşti o sumedenie de Poezii de 8 Martie scrise de autori amatori din întreaga lume. Mai găseşti zeci de mii de poezii româneşti, poeţi clasici, etc.
Read more