ΜΟΣΧΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ

62 %
38 %
Information about ΜΟΣΧΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ
Education

Published on March 11, 2014

Author: KOUKLINOS

Source: slideshare.net

ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΣΧΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΣΧΑ ►Με πληθυσμό 11.514.330 κατοίκους, είναιΜε πληθυσμό 11.514.330 κατοίκους, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ρωσικήςη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ευρώπης. ΒρίσκεταιΟμοσπονδίας και της Ευρώπης. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα,στις όχθες του ποταμού Μόσχοβα, παραποτάμου τουπαραποτάμου του ΒόλγαΒόλγα, στο δυτικό, στο δυτικό μέρος της χώρας. Είναι απ' τα μεγαλύτεραμέρος της χώρας. Είναι απ' τα μεγαλύτερα διοικητικά, πολιτιστικά, συγκοινωνιακά καιδιοικητικά, πολιτιστικά, συγκοινωνιακά και βιομηχανικά κέντρα της χώρας.βιομηχανικά κέντρα της χώρας.

Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ►Στη Μόσχα παράγεται σημαντικό ποσοστόΣτη Μόσχα παράγεται σημαντικό ποσοστό του συνόλου των βιομηχανικών προϊόντωντου συνόλου των βιομηχανικών προϊόντων της Ρωσίας και εδώ βρίσκονται εργοστάσιατης Ρωσίας και εδώ βρίσκονται εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων, ηλεκτρικών ειδών,κατασκευής αυτοκινήτων, ηλεκτρικών ειδών, χαρτιού, ρολογιών, χημείας κ.ά.χαρτιού, ρολογιών, χημείας κ.ά.

ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΜΟΣΧΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ►Διαθέτει δύο μεγάλα πανεπιστήμια, το έναΔιαθέτει δύο μεγάλα πανεπιστήμια, το ένα γνωστό ωςγνωστό ως ΠανεπιστήμιοΠανεπιστήμιο ΛομονόσοφΛομονόσοφ, και, και το δεύτερο ως Πανεπιστήμιο Λουμούμπα καιτο δεύτερο ως Πανεπιστήμιο Λουμούμπα και πολλά άλλα ινστιτούτα και εκπαιδευτικάπολλά άλλα ινστιτούτα και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ως πρωτεύουσα και διοικητικόιδρύματα. Ως πρωτεύουσα και διοικητικό κέντρο είναι και το σπουδαιότεροκέντρο είναι και το σπουδαιότερο συγκοινωνιακό κέντρο.συγκοινωνιακό κέντρο.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΣΧΑΣΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΣΧΑΣΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΟΣΧΑΣ

ΕΜΒΛΗΜΑΕΜΒΛΗΜΑ

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΟΜΟΝΟΣΩΦΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΟΜΟΝΟΣΩΦ ► Το Κρατικό Πανεπιστήμιο ΛομονόσωφΤο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσωφ της Μόσχας είναι το μεγαλύτερο και ένατης Μόσχας είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια τηςαπό τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ρωσίας με μεγάλη παράδοση στηνΡωσίας με μεγάλη παράδοση στην διδασκαλία της ρωσικής, ως ξένηδιδασκαλία της ρωσικής, ως ξένη γλώσσα.γλώσσα. Σαν Εξεταστικό Κέντρο της Ρωσικής ωςΣαν Εξεταστικό Κέντρο της Ρωσικής ως ξένη γλώσσα, λειτουργεί πολλά χρόνιαξένη γλώσσα, λειτουργεί πολλά χρόνια και δίνει πιστοποιητικά αναγνωρισμένακαι δίνει πιστοποιητικά αναγνωρισμένα από την ALTE. Από το 2006 διεξάγειαπό την ALTE. Από το 2006 διεξάγει εξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξηεξετάσεις στην Αθήνα με την υποστήριξη και στο χώρο του Κέντρου Επιστήμης καικαι στο χώρο του Κέντρου Επιστήμης και Πολιτισμού της Πρεσβείας της Ρωσίας σεΠολιτισμού της Πρεσβείας της Ρωσίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και από το 2013 καιΑθήνα, Θεσσαλονίκη και από το 2013 και στο Ηράκλειο της Κρήτης.στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΟΣΧΑΣΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΟΣΧΑΣ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ 2ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ 2

ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ► ΗΗ Κόκκινη ΠλατείαΚόκκινη Πλατεία είναι μιαείναι μια αστική πλατεία (πόλεως) στηαστική πλατεία (πόλεως) στη ΜόσχαΜόσχα, στη, στη ΡωσίαΡωσία. Η πλατεία. Η πλατεία χωρίζει το Κρεμλίνο, τηνχωρίζει το Κρεμλίνο, την πρώην βασιλική ακρόπολη καιπρώην βασιλική ακρόπολη και τη σημερινή επίσημη κατοικίατη σημερινή επίσημη κατοικία του Προέδρου της Ρωσίας.του Προέδρου της Ρωσίας. Καθώς οι κύριες οδοί τηςΚαθώς οι κύριες οδοί της Μόσχας ξεκινούν από εδώΜόσχας ξεκινούν από εδώ προς όλες τις κατευθύνσεις, οιπρος όλες τις κατευθύνσεις, οι οποίες μετά γίνονται μεγάλοιοποίες μετά γίνονται μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι έξω από τηναυτοκινητόδρομοι έξω από την πόλη, η Κόκκινη Πλατείαπόλη, η Κόκκινη Πλατεία θεωρείται συχνά ως η κεντρικήθεωρείται συχνά ως η κεντρική πλατεία της Μόσχας και όληςπλατεία της Μόσχας και όλης της Ρωσίας.της Ρωσίας.

Add a comment

Related presentations

Related pages

19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων: Μαρτίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε' ΤΑΞΗ! ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ...
Read more

ΧΑΡΕΣ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΝΤΙΕ ΠΟΥ ...

ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ... ΔΙΕΘΝΗ; ΝΕΑ ΤΑΞΗ ... ΧΑΡΕΣ & ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΑΡ ...
Read more

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ...

ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ... ΔΙΕΘΝΗ; ΝΕΑ ΤΑΞΗ ... ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΜΟΣΧΑ..
Read more

Η τριτη επανασταση; Αγροτικη αντισταση στην κυβερνηση των ...

Η αγροτικη ταξη πρεπει να ... θα ειχε καταλαβει την Μοσχα και καταστρεψει την ...
Read more

ΤΕΤΑΡΤΗ - rizospastis.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ . - 15.00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15.45 ΜΠΟΛΕΚ, ΛΟΛΕΚ & ΡΕΞ 16.00 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ειδήσεις ...
Read more

ΔΡΟΥΓΟΣ - Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. - Triklopodia

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ... ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. ... ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΙΝΟΤΑΤΗ ...
Read more

Νέα σελίδα 1 - kouniosbooks.gr

0007: ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ Άλκη ... 0019: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ
Read more

ART POETICA Couvelis: 2-ΜΑΧΑΙΡΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -ΚΕΙΜΕΝΑ χ.ν ...

3η-4η ταξη Οδυσσεια, ... απογευμα ειχαμε Θρησκευτικα,Τεταρτη και Πεμπτη απο-
Read more