γελιοθεραπεία

50 %
50 %
Information about γελιοθεραπεία

Published on March 1, 2014

Author: kfilos

Source: slideshare.net

Description

Το γέλιο μακραίνει τη ζωή..

Γελιοθεραπεία Εκπαίδευση Καρχαρία Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον νεαρό καρχαρία - Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες; πες τα και εσύ. - Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά. 1 δεξιά και τρώμε! - Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά ! Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. Κατάλαβες τώρα; Πες τα και εσύ. - Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε ! - ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά.. - Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά... δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά... - E, τι να σου πω... φάτον με τα σκατά !!!

Ντύσιμο για εφορία… Ήταν ένας τύπος και ήθελε να πάει για πρώτη φορά στην εφορία. Ρε Γιάννη, ρωτάει έναν φίλο του, τι λες να φορέσω για να πάω στην εφορία; Το καλύτερο, του απαντάει ο φίλος του, θα ήταν να ντυθείς καλά, να δείχνεις σοβαρός…. Ρωτάει και τον Γιώργο…. Το καλύτερο, του απαντάει ο Γιώργος, θα ήταν να πας πιο πρόχειρα ντυμένος να μην σε περάσουν και για κανέναν λεφτά, εφορία είναι αυτή, δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπερδεμένος ο τύπος πάει στη γιαγιά του και της λέει το πρόβλημα. Έχεις το ίδιο πρόβλημα, του απαντάει εκείνη, με την αδερφή σου που με ρώταγε τι κιλοτάκι να φορέσει πριν τον γάμο της: Άσπρο που είναι πιο αγνό ή κανένα μαύρο κι έξαλλο για να φτιάξει τον γαμπρό… Της απάντησα ότι όποιο και να φορέσει το γαμήσι δεν το γλιτώνει….

Το Ζάπινγκ O σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια. Από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου.. - Γιώργο τι κάνεις ?????? θα την κάψεις την τηλεόραση.......... - Τι να κάνω ρε γυναίκα? Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα.........Δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω..........!!! - Την τσόντα δες....................μπάσκετ ξέρεις.......... «Ολοζόνδανο»….!!!! Κ.Φ.

Add a comment

Related pages

Γελιο-θεραπεία # 23 - η ζωη ειναι ...

Μας χωράει κι εμάς τούτη η γελιοθεραπεία! 12.Και σε παράτησε η σκύλα ε; Έλα, όλα ...
Read more

Γελιοθεραπεία. Το γέλιο βγήκε ...

Το γέλιο βγήκε από τον παράδεισο. ... Προσφορά 49 €. Το Τεστ Δυσανεξίας γίνεται πάντα σε ...
Read more

Γελιοθεραπεία. Χωρίς δεκανίκια ...

Γελιοθεραπεία. Ολιστική Ιατρική. Ο παππούς χορεύει χωρίς πατερίτσες. Μπράβο του.
Read more

Γελιο-θεραπεία # 24 - η ζωη ειναι ...

και η γελιοθεραπεία αφιερωμένη στο Αφρούλι μου . που τη ζητούσε μήνες! Καλή σας μέρα! @ ...
Read more

Makis Koukoumatsos | Facebook

Makis Koukoumatsos. Makis Koukoumatsos is on Facebook. ... The Couriers, Άρτεμις - Ό,τι Παλιό, Γελιοθεραπεία, Astathios.gr, ...
Read more

Γελιο- θεραπεία # 19 - η ζωη ειναι ...

Αριστεούλα μου , μας έλειψε η γελιοθεραπεία σου... πέρασε τόσος καιρός από τη ...
Read more

Giorgos Agopian | Facebook

... Οι Καλυτερες Ατακες Του Fb, Γελιοθεραπεία, Caprice, Cyanide & Happiness, David Avramidis, Το Κουρκούτι ...
Read more

Γελιοθεραπεία για τα επόμενα 19 ...

Ανέκδοτα, Φάρσες, Αστεία βιντεάκια, Ατάκες και οτιδήποτε σας κάνει να γελάτε.Τα πιο ...
Read more

Προσεχείς Εκδηλώσεις | Γελιο ...

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Λυρικού Μικρού Πλανήτη σας προσκαλεί στο δημαρχιακό ...
Read more

Βιογραφικά συντελεστών ...

Δημήτρης Παππάς. Γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1960 στην Αθήνα, όπου και έζησε τα πρώτα ...
Read more